Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renault va produce mai multe unitati Captur decat era estimat, datorita cresterii segmentului crossover

Adevărul Adevărul,
Renault va produce mai multe unitati Captur decat era estimat, datorita cresterii segmentului crossover

Decizia Renault de a inlocui modelul Modus cu un crossover de dimensiuni mici s-a dovedit a fi una inspirata, intrucat constructorul din Hexagon poate beneficia din plin de boom-ul vanzarilor din acest segment. continuă pe Adevărul

Barbatii isi fac de doua ori mai multe selfie-uri decat femeile

Smartphone-urile ii transforma pe barbati in niste vanitosi? Asta ar fi prima concluzie, dupa ce un sondaj releva ca acestia isi fac de doua mai multe poze decat femeile, cu telefonul mobil.

Exceptie de la secretul bancar: Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani. Aceasta este o noua concesie a executivului.

Exceptie istorica in banci: Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani, o noua concesie a executivului de la Berna in disputa cu Washingtonul privind evaziunea.

Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani, o noua concesie a executivului de la Berna in disputa cu Washingtonul privind evaziunea fiscala, scrie Bloomberg.

Elvetia a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile SUA

Guvernul elvetian a anuntat ca a autorizat mai multe banci sa coopereze cu autoritatile din Statele Unite in ceea ce priveste informatii privind conturile clientilor americani.

Protest in Franta. Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi

Mii de camionagii au blocat mai multe autostrazi din Franta in semn de protest fata de un proiect de lege privind o ecotaxa. Aproximativ 4. 500 de masini au blocat 26 de drumuri, conform datelor inregistrate.

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa.

Studiu: Barbatii isi fac de doua ori mai multe poze cu telefonul mobil decat femeile

Barbatii se fotografiaza de doua ori mai mult cu telefonul mobil decat femeile, o forma de vanitate considerata masculina avand in vedere ca se face apel la tehnologie, conform unui sondaj efectuat de compania Samsung in Marea Britanie, informeaza.

Incidente la parada de 1 Decembrie: Mai multe busculade s-au produs intre jandarmi si participanti

Cei pentru care s-a facut parada, romanii obisnuiti, au venit cu miile la Arcul de Triumf. Chiar daca temperaturile au fost mai scazute decat normalul termic al acestei perioade, oamenii nu au tinut cont de asta.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )