Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ii reproseaza Basescu lui Iohannis legat de vizita din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Ce ii reproseaza Basescu lui Iohannis legat de vizita din Ucraina

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, unde cetatenii romani se confrunta cu probleme garve legate de limba materna, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis a ignorat comunitatea de romani din Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Ucraina la Monumentul Victimelor Holodomorului din Kiev. Aici, seful statului a aprins o lumanare si a tras un clopot ritualic in memoria suferintei milioanelor.

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunscuta nationalitatea si sa aiba autonomie. Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest) vor sa aiba un dialog cu Kievul Rutenii din regiunea.

Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Rusia a fost aproape de a-si pune in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina, de anul trecut, cand presedintele Viktor Ianukovici a fost inlaturat de protestatarii proeuropeni. Declaratia a fost.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Romania, iMPLICATA DIRECT in conflictul din Ucraina. Anuntul a fost facut de Porosheko, dupa vizita lui Iohannis in tara vecina

Soldatii raniti pe frontul ucrainean vor putea fi adusi si ingrijiti in Romania. Anuntul a fost facut de presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. in urma vizitei efectuate de Klaus Iohannis in tara.

Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

Rusia il acuza pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, de introducerea unor conditii suplimentare, nestipulate in acordul semnat la Minsk, in proiectul care prevede ce statut vor avea zonele rebele. Aceasta disputa pe marginea unui eventual statut special al regiunilor separatiste din estul Ucrainei risca sa afecteze respectarea armistitiului fragil aflat in vigoare de la jumatatea lunii februarie, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )