Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova insista ca RUSIA sa retraga armata din TRANSNISTRIA

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova insista ca RUSIA sa retraga armata din TRANSNISTRIA

Republica Moldova insista pentru retragerea totala a trupelor si a echipamentelor militare ale Rusiei din Transnistria. continuă pe România Liberă

Republica Moldova solicita Rusiei sa-si retraga trupele militare din Transnistria

Republica Moldova insista pentru retragerea totala a trupelor ruse si echipamentelor militare din Transnistria si pentru transformarea operatiunii internationale de pace din regiunea separatista in misiune.

Pe ce loc se claseaza Republica Moldova in lume la categoria tehnologiilor informationale

Republica Moldova a urcat opt pozitii in raportul mondial privind evolutia societatii informationale, plasandu-se pe pozitia 66 din 167 de state incluse in clasament, se arata intr-un raport anual cu privire la monitorizarea evolutiei societatii informationale la nivel mondial.

Doi cetateni din Republica Moldova si Romania, cu afacere de succes in Marea Britanie

Ion Mereacre din Republica Moldova si Ion Bouaru din Romania dezvolta cu succes o afacere in industria geamurilor din Marea Britanie, reusind sa ofere locuri de munca pentru 220 de muncitori de pe ambele maluri ale Prutului, care au ales calea strainatatii.

Cod galben de vant in Republica Moldova. Unde trebuie sa apelati in cazul unor incidente electrice

Meteorologii din Republica Moldova au anuntat ca tara se afla sub avertizare de cod galben de vant in perioada 1-2 decembrie 2015.

Fratia extremistilor: maghiarii de la HVIM, infratiti cu antiromanii din Republica Moldova

Miscarea Tinerilor din cele 64 de Comitate HVIM), organizatia radicala din care face parte si presupusul terorist retinut pe 1 Decembrie la Targu Secuiesc, este infratita cu o organizatie rusofila, antiromana, din Republica Moldova, alaturi de care a organizat mai multe manifestatii. Legatura maghiara-moldoveneasca, pe filiera extremista, nu este singulara.

1 Decembrie in Republica Moldova. Cum e privita ideea UNIRII cu Romania

Sute de persoane au participat marti, 1 decembrie, la Chisinau, la un miting in favoarea unirii Republicii Moldova cu Romania.

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, de Ziua Nationala:La Chisinau, aceasta sarbatoare are o semnificatie speciala

Ambasadorul Romaniei la Chisinau Marius Lazurca a transmis un mesaj de felicitare cetatenilor Republicii Moldova cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )