Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zece motive pentru care trebuie votata Maia Sandu. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat, despre victoria spiritului la est de Prut

Adevărul Adevărul,
Zece motive pentru care trebuie votata Maia Sandu. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat, despre victoria spiritului la est de Prut

Duminica, 1 noiembrie, au loc alegeri prezidentiale in Republica Moldova, si de data aceasta ele sunt chiar decisive, consfintind ori reapropierea de Romania si Europa, ori infeudarea definitiva fata de Rusia pentru o lunga perioada de vreme. Victoria Nagy Vajda, fost secretar de stat al Republicii Moldova in guvernul Maia Sandu, explica pentru Adevarul de ce o voteaza duminica din toata inima pe Maia Sandu. continuă pe Adevărul

Alegeri R. Moldova. Igor Dodon cere cetatenilor sa aleaga doar intre el si Maia Sandu: Nu dati votul celor care nu au sanse de victorie

Presedintele Igor Dodon, candidat independent la prezidentialele din 1 noiembrie, a indemnat cetatenii sa iasa la vot duminica si sa faca o alegere doar intre el si Maia Sandu. Dodon le-a explicat cetatenilor ca nu are sens sa-si piarda votul cu alti candidati, deoarece batalia se va da intre el si lidera PAS. Seful statului a accentuat ca, daca cetatenii vor vota pentru candidati fara sanse, ei isi vor pierde votul.

Cum explica Igor Dodon de ce nu a venit la dezbaterea organizata de Maia Sandu

Igor Dodon a declarat ca nu s-a prezentat la dezbaterea electorala organizata de catre Maia Sandu pentru ca a decis ca in turul intai va merge doar la intalniri cu alegatorii. Dodon a reaminti ca dansul a anuntat de la inceputul campaniei ca nu va participa la dezbateri televizate.

Dezbaterea electorala organizata de Maia Sandu s-a transformat in conferinta de presa. Igor Dodon nu a acceptat invitatia

Candidata PAS pentru functia de sef de stat, Maia Sandu, l-a invitat pe Igor Dodon, actual presedinte si candidat independent in alegerile din 1 noiembrie, sa participe la dezbaterea electorala organizata de catre ea marti, 27 octombrie. Cum si era de asteptat, Igor Dodon nu a dat curs invitatiei, dupa ce anterior a anuntat ca nu va participa la dezbateri electorale.

Guvernul a aprobat lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si Lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave, relateaza Agerpres.

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligarie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligatorie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata de CNSU

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, intr-o sedinta ce a avut loc luni dimineata, o noua lista a tarilor si a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la.

Cinci judecatori implicati in spalatoria ruseasca, restabiliti in functie. Maia Sandu: Dezmatul din justitia lui Dodon par sa nu mai aiba sfarsit

Cererile a cinci judecatori vizati in dosarul Laundromat cu privire la repunerea in functiile pe care le-au detinut pana in 2016 cu achitarea salariilor pentru perioada in care au fost suspendati din functia de magistrati au fost aprobate luni, 26 octombrie, de Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Ziarul de Garda, citat de Adevarul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )