Libnet.ro
UNICEF

08:32

Retailerii: Legea supermarketurilor este imposibil de aplicat pentru produsele romanesti

România Liberă România Liberă,
Retailerii: Legea supermarketurilor este imposibil de aplicat pentru produsele romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis, dar actorii pietei de retail cu produse de acest tip spun ca legea aceasta este un act normativ cu semnificatie electorala si nu se poate aplica. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Dorim o pozitie de negociere mai ferma pentru produsele farmaceutice

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca va colabora cu omologii din 11 tari pentru a spori accesul la produsele farmaceutice si pentru a obtine preturi mai mici pentru medicamente, potrivit Mediafax.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce Mitropolitul Ardealului a fost citat ca martor la DNA: Mi se pare ca este prea mult, pentru ca este o chestiune de nimic

Gigi Becali a declarat luni ca stia ca Mitropolitul Ardealului va fi chemat sa dea declaratii la DNA, dar i-a fost jena sa-l spuna acestuia, informeaza Stiripesurse. ro. Mi se pare ca este prea mult,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )