Libnet.ro
UNICEF

23:45

Monica Macovei: Il intreb pe presedintele Iohannis - ce inseamna ca exista deschidere din partea autoritatilor pentru solutii convenabile in cazul condamnatului Voiculescu?

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Il intreb pe presedintele Iohannis - ce inseamna ca exista deschidere din partea autoritatilor pentru solutii convenabile in cazul condamnatului Voiculescu?

Cand o decizie definitiva a justitiei este considerata motiv banal, inseamna ca justitia insasi este negata. Il intreb pe presedintele Iohannis: de ce ati preluat minciuna ca le-ar fi incalcata libertatea de exprimare angajatilor condamnatului Voiculescu, cand stiti foarte bine ca familia Voiculescu poate inchiria un alt sediu pentru televiziune?, spune Monica Macovei intr-un comunicat trimsi redactiei. continuă pe Hotnews

Monica Macovei: Ziua rusinii. Condamnatul Voiculescu a condus, din spatele gratiilor, o tara. A vorbit si a actionat prin intermediul primilor 3 oameni in stat

Europarlamentarul Monica Macovei isi exprima speranta ca justitia va fi puternica si nu se va lasa intimidata, ca ANAF va incepe sa actioneze ferm pentru recuperarea prejudiciilor si a bunurilor confiscate in instanta si ii acuza pe parlamentarii romani ca nu se lupta pentru statul de drept, ci impotriva lui. Cat sa mai acceptam ca deputatii sa blocheze justitia? Cat sa mai acceptam ca senatorii sa ceara incalcarea legii, doar pentru a beneficia de imagine publica si protectie mediatica? Schimbarea clasei politice actuale prin vot ramane singura optiune pentru a scapa de aceasta rusine, spune Monica Macovei.

Monica Macovei, despre cazul Intact: sper ca justitia va fi puternica si nu se va lasa intimidata

Efectele afirmatiilor si actiunilor presedintelui, premierului si sefului Senatului in cazul ANAF - Antena Group ar putea fi dezastruoase pentru statul de drept, sustine europarlamentarul Monica Macovei.

Adevarul LIVE, ora 14.00: Monica Macovei si Ciprian Ciucu, candidat surpriza la Primaria Bucuresti, raspund intrebarilor cititorilor

Ciprian Ciucu - candidat la primaria Capitalei sustinut de partidul M10 - si europarlamentarul Monica Macovei vin la Adevarul Live pentru a raspunde intrebarilor cititorilor cu privire la planurile de castigare a celei mai ravnite primarii din Romania.

Presedintele Iohannis da semnalul: Kovesi, reconfirmata la conducerea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca, in urma rezultatelor obtinute de DNA exista posibilitatea destul de avansata ca Laura Codruta Kovesi sa fie reconfirmata in fruntea institutiei.

Cand crede presedintele Iohannis ca ar fi posibila unirea cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca o posibila unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi discutata la momentul la care lucrurile sunt stabile si merg bine in cele doua tari, transmite Agerpres.

Nicolae Timofti a fost primit de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Alesii au stabilit cand se adreseaza presedintele Iohannis Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului luni, la ora 16. 00, au decis, miercuri dimineata, Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Presedintele Iohannis se va adresa, luni, Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, luni, la ora 16:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pe probleme de politica interna, a precizat miercuri presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Iohannis sustine drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca Romania sustine respectarea liberei circulatii a lucratorilor si nediscriminarea acestora, aratand ca nu trebuie puse in discutie drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale, transmite Agerpres.

Donald Tusk, in vizita oficiala la Bucuresti. El se va intalni, luni seara, cu presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni seara, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )