Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat la mustata cursa electorala din Nevada pentru nominalizarea democratilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton a castigat la mustata cursa electorala din Nevada pentru nominalizarea democratilor

Hillary Clinton a castigat cu un avans de aproape cinci procente in fata contracandidatului ei, Bernie Sanders, caucusul din Nevada pentru nominalizarea democratilor in cursa pentru Casa Alba. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016: Republicanii voteaza in Carolina de Sud, democratii isi exprima optiunile in Nevada

Alegatorii republicani din Carolina de Sud si cei democrati din Nevada dau sambata verdictul in alegerile din aceste state, in care favoriti sunt, potrivit sondajelor de opinie, Donald Trump, respectiv Hillary Clinton, relateaza presa internationala.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump a castigat detasat scrutinul din Carolina de Sud pentru nominalizarea republicana. Jeb Bush s-a retras din cursa

Miliardarul Donald Trump a castigat detasat alegerile primare din Carolina de Sud pentru nominalizarea Partidului Republican in cursa pentru Casa Alba.

Bernie Sanders recupereaza diferenta fata de Hillary Clinton la nivel national

Senatorul de Vermont Bernie Sanders a redus diferenta care il separa de rivala sa Hillary Clinton in cursa pentru investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, un sondaj plasandu-l chiar inaintea fostului secretar de stat, noteaza vineri AFP.

SUA: Hillary Clinton obtine o victorie in alegerile primare din Nevada, un pas important catre investitura

Fostul secretar de stat Hillary Clinton a obtinut o victorie in caucus-ul care a avut loc sambata din Nevada, a treia etapa in cursa pentru obtinerea investiturii democrate, urmata indeaproape de adversarul ei Bernie Sanders.

Cum o sustine actorul Morgan Freeman pe Hillary Clinton in cursa pentru alegerile prezidentiale

Actorul american de culoare Morgan Freeman a declarat vineri, intr-un interviu la CNN, ca o sprijina pe Hillary Clinton in cursa pentru investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie si contribuie cu vocea sa la un clip electoral al acesteia, transmite Agerpres.

Hillary Clinton isi continua seria de victorii electorale, in drumul spre Casa Alba

Fostul secretar de Stat Hillary Clinton a obtinut ieri o victorie in statul Nevada, fiind a treia etapa in cursa pentru obtinerea investiturii democrate, relateaza Le Monde in pagina electronic, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )