Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reuters: Germania si Belgia - cele mai puternice posturi in CE, Romania va primi Politica Regionala

B1 B1,
Reuters: Germania si Belgia - cele mai puternice posturi in CE, Romania va primi Politica Regionala

Germania si Belgia vor avea doua dintre cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, potrivit unei versiuni privind distribuirea portofoliilor obtinute de Reuters. Jurnalistii mai noteaza ca. continuă pe B1

Reuters: Germania si Belgia - cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, Romania va primi Politica Regionala

Germania si Belgia vor castiga doua dintre cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, primind Comertul, respectiv, portofoliul Competitiei, in timp ce Romaniei i-ar reveni Politica Regionala, potrivit unei versiuni privind distribuirea portofoliilor obtinute de Reuters.

Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Cele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura.

Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci, si primul ceas al companiei

Apple a prezent marti, la Cupertino, smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cu ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, fiind cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Totodata, compania a lansat primul Apple.

VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Apple a prezent marti la Cupertino smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Compania spune ca e cea mai importanta lansare din istoria de sapte ani a iPhone-ului. In cele mai importante noua piete telefoanele se lanseaza in 19 septembrie, iar pana la final de an ajung in 115 piete. Noile iPhone dispun si de aplicatia Apple Pay prin care prin NFC poti face plati electronice prin simpla apropiere a telefonului de un terminal special, in magazine.

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini

Cele mai bune masini pentru iubitorii de caini sunt monovolumele sau SUV-urile de oras cu o garda la sol nu prea mare pentru un acces facil al patrupedului. Americanii de la AutoTrader. com spun ca 75% din cumparatorii de masini au un caine ca animal.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

VIDEO Eminem detine recordul mondial pentru cantecul cu cele mai multe cuvinte

Cantecul Rap God al artistului american Eminem este melodia cu cele mai multe cuvinte, potrivit reprezentantilor Guinness World Records, citati de huffingtonpost. com.

Record Guinness: Jennifer Lawrence, eroina dintr-un film de actiune cu cele mai mari incasari

Jennifer Lawrence a stabilit un record mondial Guinness datorita personajului pe care l-a interpretat in franciza Jocurile foamei, actrita americana fiind desemnata eroina dintr-un film de actiune care a inregistrat cele mai mari incasari la nivel international.

Cele mai spectaculoase constructii din lume: 10 cladiri care te lasa fara cuvinte

World Architecture Festival este unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din lume, cu participanti din peste 40 de tari. Anul acesta, festivalul va avea loc la Singapore, intre 1 si 3 octombrie. Aproape 300 de proiecte realizate in 2014 sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )