Libnet.ro
UNICEF

15:01

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun mix de mijloace de transport

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun mix de mijloace de transport

Geoana si-a pus cartile de vizita cu Mircea, presedinte, Ponta doctoratele, iar eu sunt pe acolo cu tot felul de electronice iphone-related, comenteaza Zoso despre concursul celor de la OLX. ro, sub titlul . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Nu vreau sa fiu premier, desi as fi cel mai bun prim-ministru ce-l poate oferi clasa politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie premier, desi ar fi cel mai bun prim-ministru pe care il poate oferi clasa politica. El a precizat ca va ramane in politica, dar la.

Gitenstein: M-a suparat discursul lui Viktor Orban privind sfarsitul democratiei liberale, iar UDMR este cel mai bun exemplu ca se insala. Analist american: Banii murdari din Ungaria si Bulgaria cresc influenta Rusiei

Fostul ambasador american in Romania, Mark Gitenstein, a criticat, marti, discursul premierului ungur Viktor Orban, care anunta falimentul democratiei liberale in Europa, fostul diplomat aratand ca tocmai influenta pe care UDMR o exercita in politica romaneasca este o dovada a succesului democratiei liberale. La randul sau, analistul american Wess Mitchell, presedintele think-tank-ului Center for European Policy Analysis, a atras atentia ca Rusia exercita asupra Romaniei cea mai mare amenintare de la incheierea Razboiului Rece, el avertizand asupra influentei rusesti din Ucraina, Ungaria si Bulgaria.

REVISTA BLOGURILOR: Romtelecom si COSMOTE intra sub brandul Telekom Romania

Victorkapra deschide revista blogurilor de joi cu un articol in care numara zilele ramase pana la transformarea Cosmote si Romtelecom in Telekom Romania. Zoso scrie ca pana la finalul anului Grupul Intanct vrea sa se mute in sediul Siveco. Chinezu se intreaba care este cea mai cool religie din tara.

REVISTA BLOGURILOR: Istoria ilustrata a iPhone-ului

Victorkapra deschide revista blogurilor de miercuri cu un articol in care prezinta istoria ilustrata a iPhone-ului. Zoso vorbeste despre ce va aduce autostrada in plus. Chinezu scrie cat costa o campanie cu bloggeri. Iar Mihaela Ivan ne invita la Fest, Ruralfest.

REVISTA BLOGURILOR: De ce e internetul basist

Zoso deschide revista blogurilor de marti cu un articol in care explica de ce e internetul basist. Chinezu spune ca exista un domeniu in care barbatii asculta categoric de femei. Iar Victorkapra arata cum ne modifica Social Media creierul.

Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. il face pe Obama sa para un copil

Barack Obama s-a dovedit un presedinte indecis, care nu inspira nici respect din partea aliatilor si nici teama in randul dusmanilor sai. in schimb, Putin a devenit cel mai important rus de la Stalin incoace,.

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

Metroul din Drumul Taberei, in ritm de melc: o neintelegere intre Metrorex si constructori ar putea bloca cel mai mare proiect de infrastructura din Bucuresti

Proiectul magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei ar putea fi blocat din cauza unor neintelegeri contractuale dintre Metrorex si constructor. Mai exact, firma Astaldi cere in plus pentru executarea lucrarilor peste 45 milioane de euro fata de valoarea stabilita prin contract in 2011 - 266 milioane euro, dupa a declarat directorul general Metrorex, Aurel Radu, pentru HotNews. ro. Acesta a explicat ca Astaldi vrea suplimentarea de fonduri pentru ca a executat peretii mulati mai grosi si au intrat mai multe materiale. In semn de nemultumire, constructorul si-a retras o mare parte din echipa de pe teren, lucrandu-se la capacitate de doar 35%, potrivit oficialilor Metrorex. Oficialii Astaldi nu au raspuns pana la ora publicarii articolului la intrebarile adresate de HotNews. ro, dar directorul Metrorex, Aurel Radu, a declarat pentru HotNews ca negociaza cu Astaldi aceasta majorare si spera ca in cel mai scurt timp constructorul va lucra la capacitate maxima pe santier.

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters.

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )