Libnet.ro
UNICEF

20:45

Rezultate alegeri SUA. Donald Trump considera ca e trist ca George W. Bush nu l-a votat

România Liberă România Liberă,
Rezultate alegeri SUA. Donald Trump considera ca e trist ca George W. Bush nu l-a votat

Candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, i s-a parut trist faptul ca fostul presedinte american George W. Bush presedinte in perioada 2001-2009) a votat in alb la scrutinul din 8 noiembrie, dar a apreciat ca optiunea acestuia nu va avea niciun impact asupra rezultatelor finale, transmite miercuri EFE, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Rezultate alegeri SUA. Deocamdata Trump conduce. Are 168 de voturi, in timp ce Clinton are doar 122. Pentru a castiga e nevoie de 270 de voturi

Conform rezultatelor partiale disponibile pana la aceasta ora, candidatul republican Donald Trump a obtinut 168 de voturi in Colegiul Electoral, iar adversara sa democrata Hillary Clinton 109.

VIDEO Alegeri SUA: Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, relateaza Huffington Post, citat de News. ro.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016: Donald Trump este noul presedinte. Cum afecteaza acest rezultat soarta Romaniei

Trump e presedinte. Cum este afectata Romania de rezultatul alegerilor din America.

ALEGERI iN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scena de garzile de corp. Un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a fost scos de urgenta, sambata seara, de pe scena de doi bodyguarzi, in timpul unui miting electoral la Reno Nevada), informeaza posturile de televiziune CNN si BBC, citate de Agerpres. Potrivit unui comunicat Secret Service, incidentul a fost declansat de un individ neidentificat din public, aflat chiar in fata scenei, care la un moment dat a strigat Arma!.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump devine al 45-lea presedinte al Americii: Ne vom intelege bine cu toate natiunile care vor sa se inteleaga bine cu noi. Republicanul are sustinerea a 289 de electori. Votul popular a fost castigat de Hillary Clinton

Romania Libera iti prezinta, in timp real, reactii dupa alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ale Americii.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump devine al 45-lea presedinte al Americii: Ne vom intelege bine cu toate natiunile care vor sa se inteleaga bine cu noi. Republicanul are sustinerea a 289 de electori

Romania Libera iti prezinta, in timp real, reactii dupa alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Alegeri SUA: Candidatul Trump a dat in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala.

Rezultate alegeri SUA 2016. Alegerea lui Donald Trump la conducerea SUA provoaca o unda de soc in intreaga lume

Republicanul populist Donald Trump, lipsit de orice experienta politica, a castigat alegerile prezidentiale americane, declansand un seism politic fara precedent care arunca Statele Unite si lumea in incertitudine, scrie agentia France Presse.

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Mari scaderi pe pietele financiare, din cauza riscului tot mai mare ca Donald Trump sa devina presedintele SUA

Pietele financiare din intreaga lume inregistreaza scaderi semnificative, alimentate de posibilitatea unei victorii a lui Donald Trump, scriu agentiile internationale de presa.

Rezultate alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Presedintele nostru va fi Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale si a declarat ca urmatorul presedinte al Statelor Unite va fi Donald Trump. Desi a castigat votul popular, fostul secretar de stat a precizat ca respecta complet principiul constitutional al unei tranzitii de putere pasnice si recunoaste rezultatele acestor alegeri prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )