Libnet.ro
UNICEF

22:00

Rezultate BCR pe primele noua luni: profit operational de 1,5 miliarde lei, curatare extinsa a bilantului

Hotnews Hotnews,
 Rezultate BCR pe primele noua luni: profit operational de 1,5 miliarde lei, curatare extinsa a bilantului

BCR si-a asumat accelerarea rezolvarii mostenirii istorice de credite neperformante si a initiat o curatare extinsa a bilantului, conform anunturilor facute in luna iulie 2014, au anuntat joi dimineata oficialii celei mai mari banci locale. Progresele in ceea ce priveste rezolvarea creditelor cu probleme istorice au facut ca volumul creditelorneperformante sa scada continuu, la fel precum rata aferenta a acestora, situata deja cu trei puncte procentuale mai jos fata detrimestrul anterior. Scaderea ratei creditelor neperformante este vitala pentru reluarea creditarii si imbunatatirea performantei, mai spun reprezentantii BCR. Profitabilitatea pe termen scurt a fost influentata de curatarea accelerata a bilantului, cu un rezultat net negativ de -2. 427,9 milioane lei 545,9 milioane EUR), cauzat de provizionarea crescuta. continuă pe Hotnews

Rezultate BCR pe primele noua luni: profit operational de 1,5 miliarde lei, curatare extinsa a bilantului, neperformantele in scadere cu 10%

BCR si-a asumat accelerarea rezolvarii mostenirii istorice de credite neperformante si a initiat o curatare extinsa a bilantului, conform anunturilor facute in luna iulie 2014, au anuntat joi dimineata oficialii celei mai mari banci locale. Progresele in ceea ce priveste rezolvarea creditelor cu probleme istorice au facut ca volumul creditelorneperformante sa scada continuu, la fel precum rata aferenta a acestora, situata deja cu 10% mai jos fata detrimestrul anterior. Scaderea ratei creditelor neperformante este vitala pentru reluarea creditarii si imbunatatirea performantei, mai spun reprezentantii BCR. Profitabilitatea pe termen scurt a fost influentata de curatarea accelerata a bilantului, cu un rezultat net negativ de -2. 427,9 milioane lei 545,9 milioane EUR), cauzat de provizionarea crescuta.

Acordarea de noi credite a ajutat Banca Transilvania sa realizeze un profit net de 338 de milioane de lei in primele noua luni, in crestere cu 40%

Banca Transilvania a raportat un profit net de 338,13 milioane lei in primele noua luni, in crestere cu 40,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, activele institutiei de credit urcand, fata de decembrie 2013, cu 6,2%, la 34,04 miliarde de lei.

Erste a raportat o pierdere de 1,48 miliarde de euro pentru primele noua luni din acest an

Grupul Erste a raportat pentru primele noua luni din acest an o pierdere de 1,484 miliarde de euro, pe fondul costurilor de risc provizionate pentru reducerea portofoliului de credite neperformante, inclusiv pentru Romania, se arata in raportul financiar al grupului remis azi redactiei.

Numarul societatilor intrate in insolventa in primele noua luni a scazut cu 17,45%

Numarul societatilor care au intrat in insolventa in insolventa a scazut, in primele noua luni din 2014, cu 17,45%, comparativ cu cel din perioada similara a anului trecut, la 16. 691 societati, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului.

Erste, pierderi de 1,48 miliarde euro in primele noua luni ale anului, pe fondul costurilor pentru reducerea creditelor neperformante

Grupul Erste a raportat pentru primele noua luni din acest an o pierdere de 1,48 miliarde de euro, pe fondul costurilor de risc provizionate pentru reducerea portofoliului de credite neperformante, inclusiv pentru.

Erste Group, pierderi de 1,48 mld. euro in primele noua luni, generate de costurile pentru reducerea creditelor neperformante

Grupul Erste a raportat pierderi de 1,48 miliarde de euro pentru primele noua luni ale anului, pe fondul costurilor de risc provizionate pentru reducerea portofoliului de credite neperformante, inclusiv pentru Romania, se arata in raportul financiar al.

Cifra de afaceri a grupului Agricola Bacau a crescut cu 4% in primele noua luni

Grupul de firme Agricola Bacau a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 462,3 milioane lei, in crestere cu 4% fata de cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, aproape 60% fiind generata de producatorul de carne de pui Agricola International.

Afacerile Agricola International au crescut cu 8%, in primele noua luni

Agricola International SA, cea mai importanta companie a Grupului de firme Agricola Bacau a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 8% in primele noua luni ale acestui an, ajungand in prezent la circa 269,182 milioane lei, fata de 248,743 mil lei in perioada similara a anului trecut.

Finantele anunta excedent bugetar de 0,06% din PIB, in primele noua luni

Ministerul Finantelelor Publice a anuntat, ieri, un excedent bugetar de 0,06% din PIB, in primele noua luni, potrivit unui comunicat de presa.

Cum arata executia bugetara in primele noua luni ale anului

Executia bugetara a trecut pe excedent dupa primele noua luni, influentata de venituri de peste 1,1 miliarde lei provenite in luna septembrie din certificatele pentru emisii de gaze cu efect de sera si transa a doua din impozitul pe constructiile speciale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )