Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce risca Rovana Plumb inculparea in Dosarul Belina daca pleaca in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
De ce risca Rovana Plumb inculparea in Dosarul Belina daca pleaca in Parlamentul European

Rovana Plumb, capul de lista al PSD pentru euroalegeri, ar putea ramane fara protectia Parlamentului dupa ce ajunge europarlamentar. Plumb a fost salvata de PSD de inceperea urmaririi penale in 2017, in Dosarul Belina. insa, daca pe parcursul cercetarii penale au aparut elemente noi care sa o vizeze pe Rovana Plumb, DNA va putea cere din nou ridicarea imunitatii, de data asta de la Klaus Iohannis, care a raspuns de fiecare data favorabil. continuă pe Adevărul

Liviu Avram, despre cadoul otravit al lui Liviu Dragnea pentru Rovana Plumb: loc sigur la Bruxelles, nesiguranta privind dosarul Belina

Jurnalistul Liviu Avram a scris duminica despre cadoul oferit de catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, catre Rovana Plumb. Aceasta din urma a fost pusa prima pe lista candidatilor social-democrati la europarlamentare, fiind practic aproape imposibil ca aceasta sa piarda mandatul de europarlamentar. Noua functie i-ar aduce insa pierderea imunitatii oferite de colegii de Parlament privind Dosarul Belina.

ROVANA PLUMB: Prin sistemul integrat al ONRC, PSD face un nou pas spre debirocratizare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat astazi ca, prin realizarea sistemului electronic integrat al Oficiului National al Registrului Comertului, guvernarea PSD face un nou pas pentru debirocratizare .

Dragnea: Rovana Plumb si Natalia Intotero trebuie sa isi prezinte demisia din guvern inainte de campania electorala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca ministrii Rovana Plumb si Natalia Intotero vor parasi cabinetul inainte de campania electorala, pentru ca nu este de acord ca acestea sa aiba la.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca dosarul Belina poate fi judecat

Dosarul Belina poate fi judecat. Este decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, care spun ca probele din ancheta au fost corect administrate.

Dosarul Belina poate fi judecat, a decis Curtea de Apel Bucuresti! Speta o vizeaza pe Sevil Shhaideh, fost vicepremier si ministru al Dezvoltarii

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca dosarul Belina poate fi judecat, pentru ca probele din dosar au fost corect administrate, potrivit digi24. ro. Speta o vizeaza pe Sevil Shhaideh, fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )