Libnet.ro
UNICEF

14:15

RISE Project, adevarul despre casa din Brazilia a lui Liviu Dragnea: Antena 3, acuzata de dezinformare

B1 B1,
RISE Project, adevarul despre casa din Brazilia a lui Liviu Dragnea: Antena 3, acuzata de dezinformare

Dezvaluirile jurnalistilor de la RISE Project cu privire la la vila din Brazilia, construita cu banii transferati din Romania de un actionar TelDrum si de care au beneficiat de-a lungul anilor Liviu Dragnea. continuă pe B1

Imagini in premiera cu casa din Brazilia din scandalul Fortaleza

Au aparut primele imagini cu casa din Brazilia.

Paradise Papers, o noua investigatie despre averile din paradisurile fiscale. Regina Elisabeta a II-a are o investitie in Insulele Cayman

O noua scurgere de informatii continua investigatia Panama Papers, peste 13 milioane de documente indicand legaturi dintre Rusia si miliardari din anturajul presedintelui american Donald Trump, afacerile secrete ale apropiatilor primului ministru Canadian, Justin Trudeau, interesele offshore ale reginei Angliei, dar si ale altor peste 120 politicieni din intreaga lume, scrie Rise Project.

Adevarul despre STATUL PARALEL: Noi ramanem sa murim aici. Cu voi de gat!

Politicienii se lauda cu cresterea economica, romanii o duc din ce in ce mai greu. in afara de politicile fiscale care afecteaza intreprinzatorii si scumpirile in lant la.

Trump, despre atacul din Texas:Din fericire, si altcineva a avut o arma si a tras din directia opusa

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita in Japonia, a spus luni ca asasinatul in masa din Texas in care au murit cel putin 26 de persoane este o chestiune de sanatate mintala, nu una privind armele, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )