Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rizea: Sebastian Ghita i-a spus proprietarului hotelului din Vaslui, Adrian Porumboiu, ca PRU va plati pentru cazare / Patronul Paralela 45 si-a facut reclama

Hotnews Hotnews,
 Rizea: Sebastian Ghita i-a spus proprietarului hotelului din Vaslui, Adrian Porumboiu, ca PRU va plati pentru cazare / Patronul Paralela 45 si-a facut reclama

Fostul deputat Cristian Rizea a declarat, vineri, ca nu el avea obligatia sa plateasca pentru zilele in care a stat la hotelului din Vaslui, ci PRU, cu care a fost incheiat contractul, iar proprietarul hotelului, Adrian Porumboiu, vorbise cu Sebastian Ghita, in prezenta sa, inainte de inceperea campaniei electorale, ca partidul va plati, scrie news. ro. Despre biletele de avion neachitate agentiei de turism Paralela 45, Rizea a spus ca nu a primit nici o notificare sau factura din partea agentiei timp de doi ani. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita, aparat de avocatul mafiei din Serbia

Sebastian Ghita isi intareste echipa de avocati cu unul sarb, asa cum obliga legislatia din tara vecina. insa, nu este vorba despre orice avocat, ci unul dintre cei mai buni din.

Sebastian Ghita ar putea fi ELIBERAT! Curtea Suprema din Serbia: Ministerul Justitiei din Romania sa trimita documentele de extradare in 18 zile

Sebastian Ghita ar putea fi eliberat. Informatia vine chiar de la un oficial sarb. Bojana Stankovic, purtatorul de cuvant al Curtii Supreme Serbia, a declarat ca fostul parlamentar roman ar putea.

Scandalul prinderii lui Sebastian Ghita. Carmen Dan nu vrea sa dezvaluie nimic despre modul in care a fost depistat fostul deputat: Politia Romana nu mai are competente in acest caz (VIDEO)

Nimic despre Sebastian Ghita. Este pozitia abordata de ministrul Internelor. Carmen Dan nu a vrut sa faca nicio dezvaluire despre modul in care a fost depistat fostul deputat si nici nu a spus daca era.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

Procuror al Inaltei Curti din Serbia: Sebastian Ghita nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare/ Nu a cerut azil politic

Romania TV a prezentat miercuri un interviu cu un procuror al Inaltei Curti din Serbia, care vorbeste despre situatia lui Sebastian Ghita. Sebastian Ghita a fost arestat intr-o cafenea. Domnul Sebastian Ghita a vorbit despre lucruri legate de situatia personala si cetatenie, dar nu a vrut sa dea nicio declaratie legata de mandatul de extradare prezentat de Interpol. Nu a mentionat nimic despre azilul politic la audiere, a declarat magistratul sarb care spune ca nu are informatia daca politia sarba stia sau nu ca Sebi Ghita se afla in Serbia.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile, Romania tv, citand curtea suprema de la Belgrad, precizeaza ca este vorba de 60 de zile --------- * ACTUALIZARE 08:35 Controverse privind situatia lui Sebastian Ghita Curtea Suprema de la Belgrad a infirmat, pentru Romania TV, termenul pe care l-a anuntat IGPR ieri, precizand ca masura de arest preventiv este pe 60 de zile, iar ca autoritatile romane au la dispozitie 18 zile pentru a trimite documentele necesare demararii operatiunii de extradare. ---------- *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile Politia Romana anunta ca autoritatile sarbe au informat ca inculpatul Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Sarba, pe o perioada de 18 zile in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie. GPR a precizat, ieri, ca fotografia inculpatului Ghita Sebastian a figurat pe site-ul institutiei pana in momentul in care s-a primit din partea autoritatilor sarbe confirmarea oficiala ca acesta a fost arestat in vederea extradarii.

Traian Basescu, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Parlamentul si presedintele Iohannis trebuie sa ceara institutiilor de forta un regim anume pentru Ghita

Fostul presedinte al Romaniei si seful PMP, Traian Basescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar tebui sa se implice in extradarea si protejarea ulterioara a fostului deputat Sebastian Ghita, arestat preventiv la Belgrad, la patru luni de la disparitie.

incep procedurile de extradare ale lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei asteapta, astazi, documente de la DNA, Curtea Suprema si Tribunalul Prahova, pentru a demara pocedurile de extradare ale fostului deputat Sebastian Ghita. Politia Romana a anuntat, luni, ca autoritatile sarbe au informat ca Sebastian Ghita a fost arestat in Republica Serbia pe o perioada de 18 zile, in vederea extradarii, incepand cu 14 aprilie.

Nepotriviri in informatii privind situatia lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 12:20 Ministrul Justitiei: Dupa ce instantele verifica legalitatea extradarii lui Ghita, incepem procedura de aducere in tara Ministerul Justitiei asteapta de la instante incheierea verificarii legalitatii extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita pentru a putea incepe procedurile de aducere in tara, a anuntat, marti, ministrul Tudorel Toader. *Politia romana sustine ca Ghita va sta la arest 18 zile .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )