Libnet.ro
UNICEF

16:00

Roland Garros: Karolina Pliskova, in semifinale, dupa ce a trecut de Caroline Garcia

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Karolina Pliskova, in semifinale, dupa ce a trecut de Caroline Garcia

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, favorita numarul 2 si locul 3 mondial, s-a calificat miercuri in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut in sferturi de frantuzoaica Caroline Garcia 27 WTA), in doua seturi - 7-6 7/3), 6-4. continuă pe Hotnews

Roland Garros:Karolina Pliskova si Caroline Garcia, in sferturi, unde vor fi adversare

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, si sportiva franceza Caroline Garcia, favorita 28 si pozitia 27 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, acolo unde vor fi adversare, noteaza News. ro.

Roland Garros: Rafael Nadal, in semifinale dupa abandonul lui Carreno Busta (6-2, 2-0)

Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, in semifinalele de la Roland Garros, dupa ce Pablo Carreno Busta cap de serie numarul 20) a abandonat la scorul de 6-2, 2-0 pentru Rafa.

Karolina Pliskova: Meciul cu Simona Halep va fi urias. Va trebui sa fiu agresiva si sa pun presiune pe Simona

Jucatoarea ceha ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat, miercuri, ca in semifinalele turneului de la Roland Garros, impotriva Simonei Halep, va trebui sa fie mai agresiva decat in sferturile de finala si sa puna presiune pe romanca, ea mentionand ca va fi un meci urias, informeaza site-ul wtatennis. com.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, victorioasa in partida cu Svetlana Kuznetsova - Anastasija Sevastova, eliminata de numarul 290 mondial in turul trei

Daneza Caroline Wozniacki cap de serie numarul 11) s-a calificat, duminica, in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de rusoaica Svetlana Kuznetsova, favorita numarul 8, scor 6-1, 4-6, 6-2. In alta partida a zilei, Anastasija Sevastova cap de serie numarul 17) a fost invinsa categoric de croata Petra Martic, locul 290 mondial, scor 6-1, 6-1, in turul al treilea al competitiei de la Paris.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

E iN SEMIFINALE !!! Revenire spectaculoasa pentru Simona Halep la Roland Garros: A intors meciul din sferturi cu Svitolina, castigand 3-6 7-6 6-0

Meci incredibil in sferturile de finala de la Roland Garros!Simona Halep a castigat3-67-6 6-0cu numarul 6 mondial Elina Svitolina dupa o revenire spectaculoasa de la 3-6 1-5.

Surpriza de proportii la Roland Garros. O jucatoare de 19 ani da lovitura si ajunge in semifinale, dupa ce a eliminat un fost numar 1 mondial

Primele doua sferturi de finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros au oferit rezultate surprinzatoare, intre care unul chiar bomba.

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Roland Garros: Novak Djokovic vs Dominic Thiem, marele meci al zilei

Cel mai interesant meci al zilei cu numarul zece de la Roland Garros va avea loc pe Suzanne Lenglen, Novak Djokovic cap de serie numarul doi) si Dominic Thiem favorit sase) urmand sa se dueleze in sferturile de finala. Vor mai evolua marti, printre altii, nume mari precum Rafael Nadal, Caroline Wozniacki si Kristina Mladenovic.

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )