Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Richard Gasquet, lovitura zilei la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Richard Gasquet, lovitura zilei la Roland Garros

Richard Gasquet a fost eliminat in optimile de la Roland Garros de Novak Djokovic, insa a reusit lovitura zilei cu numarul noua de la Paris, conform organizatorilor turneului de Grand Slam. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase trei schimburi de pe zgura pariziana. continuă pe Hotnews

Sinteza Zilei: Andreea Mitu, o noua stea la Roland Garros

Andreea Mitu a plecat la turneul Roland Garros de pe pozitia 100 WTA si a reusit sa surpinda o lume intreaga cu prestatia ei. Andreea Mitu a ajuns in optimile de la Roland Garros la prima sa.

Incident la Roland Garros: O parte a tabelei de marcaj s-a rupt si a cazut peste spectatori (VIDEO)

Un incident mai putin obisnuit s-a intamplat marti la turneul de la Roland Garros. Un spectator a fost ranit dupa ce o parte a tabelei de marcaj s-a rupt si a cazut in tribuna. Evenimentul s-a petrecut in.

Maria Sharapova eliminata in optimi la Roland Garros

Detinatoarea titlului de la Roland Garros, Maria Sharapova, a fost eliminata luni in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu a eluatvo, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu a fost live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Infrangere categorica pentru Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu, cap de serie numarul 30, a fost eliminata, sambata, in turul 3 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Andreea Mitu, eliminata la Roland Garros de Alison Van Uytvanck

Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck, numarul 88 mondial, informeaza Mediafax. Romanca a fost eliminata dupa.

Andreea Mitu a fost eliminata de Alison Van Uytvanck in optimi la Roland Garros

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu a fost eliminata, luni, de sportiva belgiana Alison Van Uytvanck in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Van.

Andreea Mitu e la un pas de sferturi la Roland Garros! Meciul a fost castigat si cu forta, dar si cu capul

Intai a fost o surpriza placuta, apoi a fost una mare de tot, iar acum lucrurile devin cat se poate de serioase. Andreea Mitu e la un pas de sferturi la Roland Garros! .

Begu a fost invinsa de Kvitova si eliminata in turul trei la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-3, 6-2, de Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si a fost eliminata in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Irina Begu, eliminata de Petra Kvitova in turul III

Irina Begu, locul 30 WTA, a fost eliminata, sambata, in turnul al treilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa de Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )