Libnet.ro
UNICEF

08:30

Roman condamnat la 13 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, in Cipru

Antena3 Antena3,
Roman condamnat la 13 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, in Cipru

Un roman a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Cipru, fiind acuzat de trafic de droguri, informeaza Mediafax. Romanul Viorel Cosmin M. , in varsta de 28 de ani, a fost gasit vinovat ca a. continuă pe Antena3

Cetatean roman, condamnat la 13 ani de inchisoare in R. Cipru, pentru trafic de droguri - presa

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru, informeaza presa regionala.

Un roman a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in Cipru pentru trafic de droguri

Un cetatean roman a fost gasit vinovat de trafic de droguri si a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru.

Cipru: Roman, condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de droguri

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru, informeaza site-ul publicatiei Cyprus Mail. Romanul Viorel Cosmin M. , in varsta.

Omar Hayssam, condamnat definitiv la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice, anunta B1 Tv.

Dupa 13 ani de la moartea tatalui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa fapta

Mihai Gheorghe Ureche din comuna suceveana Frumosu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor. in anul 1999, Gheorghe Ureche si fratele sau l-au omorat in bataie pe un cumnat, dupa care l-au ingropat in gradina din spatele casei. Timp de 13 ani aceasta crima a fost un mister, pana in 2012, cand fiului mortului a povestit ca unchii sai l-au omorat si ingropat in gradina pe tatal sau.

Un fost vicepresedinte al Bechtel, condamnat la inchisoare pentru luare de mita in Egipt

Un fost vicepresedinte al grupului american Bechtel a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a primit mita 5,2 milioane dolari, de la trei companii, in schimbul dezvaluirii de informatii .

Serialul Dosarele X revine pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani

Serialul-fenomen Dosarele X va reveni pe micile ecrane intr-o editie limitata de sase episoade, dupa o pauza de 13 ani. Compania Fox, care a produs seria in trecut, a confirmat vestea, Chris Carter, creatorul dosarelor revenind in pozitia de regizor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )