Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un fost vicepresedinte al Bechtel, condamnat la inchisoare pentru luare de mita in Egipt

Antena3 Antena3,
Un fost vicepresedinte al Bechtel, condamnat la inchisoare pentru luare de mita in Egipt

Un fost vicepresedinte al grupului american Bechtel a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru ca a primit mita 5,2 milioane dolari, de la trei companii, in schimbul dezvaluirii de informatii . continuă pe Antena3

Fostul procuror al vrajitoarelor, Max Balasescu, iNCHIS pentru luare de mita

Fostul procuror al vrajitoarelor, Max Balasescu, inchis pentru luare de mita, este verificat de Agentia Nationala de Integritate ANI), pentru ca ar avea o avere nejustificata de peste 37. 000 de euro.

VIDEO Presedintele Tribunalului Olt, retinut pentru luare de mita: ar fi primit 200.000 euro pentru eliberarea lui Bercea Mondial

Carmen Marinescu este acuzata de procurorii DNA de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata. Judecatoarea a fost retinuta pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentata in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova cu propunerea de arestare preventiva.

and Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, ridicata de DNA pentru luare de mita

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost ridicata de procurorii DNA pentru luare de mita si dusa la audieri la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Masura a fost luata in urma unui denunt al interlopului Sandu Anghel din Draganesti-Olt, alias Bercea Mondial. impreuna cu sefa Tribunalului Olt au fost dusi la audieri si sotul si finul acesteia.

Judecatoarea Carmen Marinescu, retinuta pentru 24 de ore pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedinte al Tribunalului Olt, a fost retunuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata, informeaza B1.

Fostul procuror Max Balasescu, inchis pentru luare de mita, are o avere nejustificata de peste 37.000 de euro

Agentia Nationala de Integritate ANI) a constatat existenta unei diferente nejustificate de avere, in cazul unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, in perioada 2000 - 2008, Maximilian Ion Balasescu, potrivit unui comunicat al institutiei.

Toni Neacsu, fost membru CSM, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Judecatorul Toni Neacsu a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare. Neacsu, in calitate de judecator, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, a incasat nejustificat de la CSM.

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )