Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cipru: Roman, condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de droguri

B1 B1,
Cipru: Roman, condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de droguri

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru, informeaza site-ul publicatiei Cyprus Mail. Romanul Viorel Cosmin M. , in varsta. continuă pe B1

Cetatean roman, condamnat la 13 ani de inchisoare in R. Cipru, pentru trafic de droguri - presa

Un cetatean roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru, informeaza presa regionala.

Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Decizia nu este definitiva

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de zece zile, informeaza Mediafax.

Roman condamnat la 13 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, in Cipru

Un roman a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Cipru, fiind acuzat de trafic de droguri, informeaza Mediafax. Romanul Viorel Cosmin M. , in varsta de 28 de ani, a fost gasit vinovat ca a.

Un roman a fost condamnat la 13 ani de inchisoare in Cipru pentru trafic de droguri

Un cetatean roman a fost gasit vinovat de trafic de droguri si a fost condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare in Republica Cipru.

Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu suspend.

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu .

Omar Hayssam, condamnat definitiv la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice, anunta B1 Tv.

Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare

Omar Hayssam va executa 23 de ani si patru luni de inchisoare, in urma contopirii pedepselor primite in dosarele Volvo, Foresta Nehoiu si cel al rapirii celor trei jurnalisti. Asta au decis, vineri, magistratii Curtii Supreme care au mentinut decizia pronuntata de Curtea de Apel Ploiesti.

Dupa 13 ani de la moartea tatalui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa fapta

Mihai Gheorghe Ureche din comuna suceveana Frumosu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru omor. in anul 1999, Gheorghe Ureche si fratele sau l-au omorat in bataie pe un cumnat, dupa care l-au ingropat in gradina din spatele casei. Timp de 13 ani aceasta crima a fost un mister, pana in 2012, cand fiului mortului a povestit ca unchii sai l-au omorat si ingropat in gradina pe tatal sau.

Serialul Dosarele X revine pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani

Serialul-fenomen Dosarele X va reveni pe micile ecrane intr-o editie limitata de sase episoade, dupa o pauza de 13 ani. Compania Fox, care a produs seria in trecut, a confirmat vestea, Chris Carter, creatorul dosarelor revenind in pozitia de regizor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )