Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un roman a ramas fara banii din cont, din cauza unei vulnerabilitati a sistemului bancar de la noi

Antena3 Antena3,
Un roman a ramas fara banii din cont, din cauza unei vulnerabilitati a sistemului bancar de la noi

Stefan Richita, un barbat din Ploiesti, a ramas fara o suma uriasa din contul bancar, din cauza unei vulnerabilitati a sistemului bancar romanesc. Albert Mihailescu si Andrei Lazar, doi tineri din. continuă pe Antena3

Romanul lasat pe drumuri de doi tineri care i-au cheltuit toti banii din cont in cateva ore: Si fostei sotii i-au disparut 32.000 de lire

Albert Mihailescu si Andrei Lazar, doi tineri din Ploiesti, ambii in varsta de 26 de ani, au reusit sa fure peste 50. 000 de lire sterline din conturi care nu le apartineau, profitand de vulnerabilitatea sistemului bancar romanesc.

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Rafael Nadal 2 ATP, va urca pe primul loc incepand de luni) s-a retras inaintea semifinalei Masters-ului de la Paris, din cauza unei accidentari in zona abdominala pe care a suferit-o in timpul incalzirii. Adversarul sau Denis Shapovalov il va intalni in ultimul act pe Novak Djokovic.

Incidente la vizita Vioricai Dancila in Bihor. Premierul demis a ramas fara un pantof (VIDEO)

Premierul demis, Viorica Dancila, si-a pierdut un pantof in timpul unei vizite in judetul Bihor. Aceasta s-a grabit sa coboare niste scari si a ramas descaltata. Jurnalistii care o inconjurau au.

Bianca Andreescu abandoneaza din cauza unei accidentari la Turneul Campioanelor

Pentru jucatoarea Bianca Andreescu Turneul Campioanelor merge din rau in mai rau.

Ludovic Orban: intotdeauna mi-am castigat banii din relatii cu firme private. Am un salariu decent si rezonabil

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private si ca salariul sau, confidential, este decent si rezonabil. Orban a fost atacat frecvent pe tema surselor sale de venit si acuzat ca ar fi angajat cu jumatate de norma la o firma privata din Mures abonata la contracte cu statul.

Gestul impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos imediat banii din buzunar

Gest impresionant facut de Ion Tiriac. Omul de afaceri a scos din buzunar 250 de mii de euro pentru a finanta Federatia Romana de Tenis. Suma este una vitala pentru ca activitatea institutiei pe care o conduce.

DIICOT a descins la suspectii de frauda informatica. Valoarea prejudiciului - 231.500 lei. Care este metoda prin care furau banii din conturile romanilor

Procurorii DIICOT au descins, miercuri, la trei domicilii din Bucuresti, Ploiestisi Draganesti, apartinand unor persoane suspectate de savarsirea infractiunilor de frauda informatica. Procurorii.

Solenta are doar 15 ani si a disparut fara urma din centrul de plasament din Alba Iulia. Autoritatile o cauta disperate

O adolescenta este cautata de politisti dupa ce, miercuri seara, a plecat dintr-un centru de plasament din Alba Iulia si nu s-a mai intors, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )