Libnet.ro
UNICEF

19:31

O romanca din Italia a avut parte de o moarte cumplita. S-a chinuit ore intregi sa isi faca...

B1 B1,
O romanca din Italia a avut parte de o moarte cumplita. S-a chinuit ore intregi sa isi faca...

O romanca stabilita de mai multi ani in Italia a avut parte de un sfarsit tragic. Femeia a trecut prin adevarate clipe de cosmar pana la momentul la care a trecut pe lumea celalta. Desi avea doar 51 de. continuă pe B1

Primarita din Italia, acuzata de rasism la adresa romanilor, dupa un furt de cabluri electrice din localitate. Ei trebuie sa fi fost

O primarita din Italia a fost acuzata de rasism dupa ce a dat vina pe romani pentru un furt de cabluri de electricitate din localitatea Battipaglia. intr-un interviu, edilul sustine ca hotii trebuie sa fie.

O romanca din Italia a murit dupa ce a fost muscata de un paianjen extrem de periculos

O romanca in varsta de 51 de ani, stabilita in Italia, a murit dupa ce a fost muscata de un paianjen extrem de periculos. Romanca a mers la spital abia dupa o saptamana dupa ce a fost muscata, atunci cand medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Romanca din Marea Britanie, apel pentru gasirea unui barbat atragator cu care a flirtat intr-un Lidl: Cine si unde esti?

O romanca stabilita in Marea Britanie a facut un apel pe retelele de socializare pentru a-l gasi pe barbatul atragator cu care a flirtat recent intr-un supermarket Lidl. Tanara pe nume Ana Palmer povesteste ca a schimbat cateva priviri cu barbatul misterios in timp ce isi facea cumparaturile la supermarketul situat in Tavistock, Devon.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )