Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romani, implicati intr-un accident grav in Italia

România Liberă România Liberă,
Romani, implicati intr-un accident grav in Italia

Opt cetateni romani au fost implicati intr-un accident rutier produs vineri in provincia Arezzo din . continuă pe România Liberă

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol.

Italia: Accident grav pe autostrada. 4 romani, dintre care 2 copii si-au pierdut viata, in timp ce alte 7 victime sunt in stare grava

4 romani au murit vineri intr-un accident care a avut loc pe autostrada A1 dintre Arezzo si Monte San Savino, Italia. Cele 4 victime suntdoi bunici si nepotii lor, un bebelus de 10 luni si o.

Accident grav la Cluj. Un sofer a fost gasit cu capul prins intre caroseria camionului rasturnat si sol

Un grav accident de curculatie s-a produs vineri, in apropiere de Cluj. Un camion s-a rasturnat, iar soferul vehiculului a ramas incarcerat intr-o situatie mai mult decat delicata.

Accident grav pe soseaua de centura a Urziceniului. Doua persoane au murit pe loc

Doua persoane si-au pierdut viata marti eara intr-un teribil accident rutier petrecut in zona sensului giratoriu de la iesirea de pe soseaua de centura a Urziceniului. Alte doua persoane au fost ranite, fiind nevoie de interventia echipajelor SMURD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )