Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania a avut cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Olanda, Finlanda si Suedia au consemnat, in 2013, cele mai mici deficite de incasare a TVA in randul statelor membre UE 4 % din veniturile preconizate) in timp ce, la polul opus, cel mai mare deficit de incasare a TVA a fost in Romania 41% din veniturile din TVA preconizate), arata un studiu prezentat vineri de Comisia Europeana, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CE: Romania are cel mai ridicat deficit de colectare a TVA din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in anul 2013, dar a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat. Diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat rerezinta un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

CE: Romania a imbunatatit colectarea TVA, dar ramane cu cel mai ridicat deficit la incasare din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

Basescu: Suntem in cel mai mare pericol de la Al Doilea Razboi Mondial

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, vineri, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu, deoarece tara noastra nu are capacitatea de a-i integra, un exemplu in acest sens fiind comunitatea roma. Fostul sef de stat a mentionat ca Romania se afla in cel mai mare pericol de cel de-Al Doilea Razboi Mondial, din cauza crizei imigrantilor.

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

Cel mai mare spital de urgenta din Ardeal, in pericol de a nu mai fi acreditat. Conditiile in care sunt tratati pacientii sunt dezastruoase

In ciuda faptului ca in ultimul deceniu s-au investit 20 de milioane de euro in reabilitarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj, conditiile in care se desfasoara activitatea sunt dezastruoase. Managerul spitalului sustine ca exista pericolul ca institutia sa nu mai fie acreditata in 2016, iar activitatea sa fie oprita.

Cum a devenit Avram Iancu cel mai mare EROU al romanilor din Transilvania

Acum 167 de ani, la data de 2 septembrie 1848, motii il alegeau pe Avram Iancu drept conducator al trupelor de la Blaj.

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

Grigore Alexandrescu - cel mai mare spital de copii din tara - poate primi de aproape trei ori mai multe urgente. Cum vor fi triati pacientii

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitala a finalizat lucrarile de consolidare si modernizare la primul tronson al Unitatii de Primiri Urgente, largindu-si capacitatea de la 8 la 22 de paturi. La finalizarea intregii lucrari, in februarie 2016, in urma unor investitii de 27 de milioane de lei, spitalul va putea gazdui doar la urgente 34 de copii simultan.

FOTO Medicina SF la cel mai mare spital de recuperare din Moldova. Sute de pacienti paralizati se inghesuie la robotul-minune care le reda mersul

Spitalul de Recuperare din Iasi are din luna iunie un echipament de ultima generatie care ii invata pe bolnavii aflati in scaune cu rotile sa mearga din nou, iar 500 de persoane deja s-au inscris pe lista de asteptare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )