Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup comun de lucru pentru diminuarea importului de masini vechi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup comun de lucru pentru diminuarea importului de masini vechi

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup de lucru comun pentru diminuarea importului de masini vechi si stabilirea unui mecanism comun de monitorizare a importurilor de vehicule uzate, conform unui comunicat al Ministerului Mediului. continuă pe Wall-Street Ro

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup de lucru comun pentru diminuarea importului de masini vechi

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup de lucru comun pentru diminuarea importului de masini vechi si stabilirea unui mecanism comun de monitorizare a importurilor de vehicule uzate, conform unui comunicat al Ministerului Mediului, citat de Agerpres.

Vesti proaste pentru samsari. Romania si Bulgaria vor lucra impreuna pentru a diminua importurile de masini vechi

Romania si Bulgaria vor sa constituie un grup de lucru comun pentru diminuarea importului de masini vechi si stabilirea unui mecanism comun de monitorizare a importurilor de vehicule uzate, conform unui comunicat al.

Premierul Dancila: Reuniunea in format Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru tara noastra

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca reuniunea in format cvadrilateral Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia are o semnificatie aparte pentru Romania, din perspectiva exercitarii Presedintiei Consiliului.

Edenred anunta introducerea Apple Pay in Romania: clientii vor putea plati cu cardurile de bonuri prin intermediul portofelului digital

Edenred Romania, cea mai mare companie emitenta de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, va lansa serviciul Apple Pay pentru tichetele de masa digitale pe care le emite in Romania, in descursul acestui an.

Licitatie pentru prima strada smart din Romania. Lucrarile se vor face cu bani europeni

Primaria Cluj-Napoca a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare si executie a strazii Molnar Piuariu, care ar urma sa devina, peste aproximativ un an - un an si jumatate, prima artera smart din Romania. Lucrarile vor fi finantate din fonduri europene.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )