Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romania se confrunta cu un nivel ridicat (7%) al creantelor neincasate

Hotnews Hotnews,
 Romania se confrunta cu un nivel ridicat (7%) al creantelor neincasate

Companiile romanesti au raportat unul dintre cele mai mari niveluri de creante neincasate din Europa: cu un procent de 7% privind incapacitatea recuperarii creantelor, Romania se afla pe un loc fruntas nedorit, dupa Rusia, care are 8,6 %. Desi in comparatie cu anul trecut Romania a redus aceasta cota cu 2,8 puncte procentuale, totusi ea se afla in mod evident peste media europeana de 3,9%. Aceasta rezulta din studiul EOS 2013 privind comportamentele de plata in tarile europene, pentru care institutul de cercetare a pietei Ipsos a chestionat pentru a sasea oara consecutiv 600 de persoane cu functii de decizie din douasprezece tari europene. continuă pe Hotnews

Studiu EOS 2013: Romania se confrunta cu un nivel ridicat al creantelor neincasate

Companiile romanesti au raportat unul dintre cele mai mari niveluri de creante neincasate din Europa. Cu un procent de 7% privind incapacitatea recuperarii creantelor, Romania se situeaza dupa Rusia, care are 8,6%, arata studiul EOS 2013 privind comportamentele de plata in tarile europene.

Studiu EOS 2013: Romania se confrunta cu un nivel ridicat al creantelor neincasate

Companiile romanesti au raportat unul dintre cele mai mari niveluri de creante neincasate din Europa, cu un procent de 7% privind incapacitatea recuperarii creantelor, tara noastra situandu-se dupa Rusia, care are 8,6%, arata studiul EOS 2013 privind comportamentele de plata in tarile europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )