Libnet.ro
UNICEF

20:46

Romania imprumuta 400 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru combaterea pandemiei

Adevărul Adevărul,
Romania imprumuta 400 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru combaterea pandemiei

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de Covid 19 coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, a anuntat vineri banca. continuă pe Adevărul

Romania imprumuta 400 de milioane de euro de la Banca Mondiala pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID 19 Coronavirus), anunta institutia internationala intr-un comunicat de presa.

Romania acceseaza 400 de milioane de euro pentru combaterea impactului socio- economic al pandemiei de Coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID - 19 Coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Orange si Vodafone au achitat marti cele 60 de milioane de euro la bugetul de stat pentru prelungirea licentelor 3G

Furnizorii de servicii de comunicatii Orange si Vodafone au achitat fiecare marti, 31 martie, contravaloarea in lei a sumei de 30 milioane euro pentru prelungirea licentelor pe care le detin in banda de 2100 MHz si in care furnizeaza acum servicii 3G, a anuntat Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, licentele detinute de cei doi furnizori sunt acum valabile pentru perioada 1 aprilie 2020 31 decembrie 2031. Taxele de licenta, in valoare totala de 60 milioane euro, sunt virate catre bugetul de stat.

PENTRU GESTIONAREA CRIZEI, Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura propune o facilitate de cinci miliarde de dolari

Banca Asiatica pentru Investitii in Infrastructura AIIB), creata la initiativa Beijingului, a anuntat vineri ca propune Board-ului infiintarea unei facilitati de creditare de cinci miliarde de dolari pentru a ajuta entitatile din sectorul public si privat sa faca fata efectelor pandemiei de coronavirus Covid-19),transmite Reuters.

Aproximativ 300 milioane de euro, bani europeni, disponibili pentru achizitia de aparatura medicala in lupta cu COVID-19

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia din Calarasi a anuntat ca 300 de milioane de euro sunt disponibili pentru achizitia echipamentelor medicale destinate combaterii efectelor epidemiei de coronavirus, prin accesarea fondurilor europene.

Survivor Romania, la Kanal D: scandal la propunerile pentru eliminare. Cine ar putea pleca acasa

Echilibrul si asa fragil din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania este destabilizat si mai mult. S-a lasat cu scandal de proportii la consiliul de eliminare. Telespectatorii vor afla in aceasta seara care este razboinicul ce va parasi competitia. Vezi cine a fost nominalizat pentru a se intoarce acasa, in Romania. Cine ar putea pleca .

Medicii din Romania cer trecerea spitalelor sub pulpana Patriarhiei, pentru stoparea subfinantarii!

Pandemia de coronavirus a scos, pentru a cata oara?, la iveala, disfunctionalitatile din sistmul san.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )