Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre statele care ar fi cel mai putin afectate in cazul unei crize petroliere. Estul Europei, dependent de Rusia

Adevărul Adevărul,
Romania, printre statele care ar fi cel mai putin afectate in cazul unei crize petroliere. Estul Europei, dependent de Rusia

Romania se afla printre tarile Uniunii Europene UE) care ar fi cel mai putin afectate in privinta intreruperii alimentarii cu titei, desi importa mai bine de jumatate din cantitatea necesara, potrivit unui studiu realizat de catre Cambridge Econometrics si citat de catre Euractiv. ro. continuă pe Adevărul

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

7 cauze mai putin stiute ale deshidratarii

Varsaturile, diareea, diabetul se numara printre factorii declansatori ai deshidratarii, dar sunt si alte cauze la care te gandesti mai putin si care te pot face sa pierzi lichide in timp scurt.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Dormim cu 20% mai putin ca acum 100 de ani. Afla cum poti scapa de insomnie!

Insomnia reprezinta, la ora actuala, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta omul modern, iar statisticile arata ca dormim cu 20% mai putin fata de acum 100 de ani, 30% din populatie se confrunta cu.

Vei fi uimit. Cel mai murdar obiect din bucatarie pe care il folosim zilnic

Ultimele studii arata ca cel mai murdar obiect din bucatarie este blatul de bucatarie si nu buretele de vase, asa cum arata vechile studii. Blatul este fabricat din materiale rezistente, care rareori se patea.

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne.

VIDEO. EURO 2016. Care a fost cel mai frumos GOL, decis in urma voturilor de pe Internet

Golul reusit de ungurul Zoltan Gera impotriva Portugaliei a fost ales de internauti cel mai frumos de la EURO 2016.

E cel mai prost contract pe care l-am incheiat vreodata, dar nu ma intereseaza, l-am incheiat cu placere. Christoph Daum, despre venirea la Nationala Romaniei

Christoph Daum a dat de inteles ca suma contractului incheiat cu Federatia Romana de Fotbal este de 550. 000 de euro, in acelasi timp precizand ca este cel mai slab contract al sau de.

Euro 2016: Golul marcat de ungurul Zoltan Gera desemnat cel mai frumos al turneului (VIDEO)

Fanii fotbalului au putut vota pe site-ul uefa. com, cel mai frumos gol marcat in cadrul Campionatului European 2016. Castigator a fost desemnat jucatorul maghiar Zoltan Gera, cu golul marcat.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )