Libnet.ro
UNICEF

15:01

Romania trece pragul batranetii: pentru prima oara de la Revolutie, avem mai multi bunici decat copii

Adevărul Adevărul,
Romania trece pragul batranetii: pentru prima oara de la Revolutie, avem mai multi bunici decat copii

Romania a devenit, oficial, o tara in care varstnicii sunt mai multi decat tinerii. Pentru prima oara de la Revolutie numarul persoanelor peste 65 de ani este mai mare decat al celor sub 15 ani. Sociologii avertizeaza ca, in curand peste jumatate din populatie va depasi 50 de ani, ceea ce va fi un dezastru pentru economie si sistemul de pensii. continuă pe Adevărul

ANALIZA Romania trece pragul batranetii: mai multi bunici decat copii

Romania a devenit, oficial, o tara in care varstnicii sunt mai multi decat tinerii. Pentru prima oara de la Revolutie numarul persoanelor peste 65 de ani este mai mare decat al celor sub 15 ani. Sociologii avertizeaza ca, in curand peste jumatate din populatie va depasi 50 de ani, ceea ce va fi un dezastru pentru economie si sistemul de pensii.

Philips trece la Android pentru televizoarele smart din 2015

Fara sa fi castigat o adoptie la scara larga pe TV-uri, sistemul de operare Android se pare ca va rula pe cea mai mare parte a noilor smart TV-uri Philips. Desi va folositi televizorul in cea mai mare parte a timpului doar pentru continut live de la TV, aplicatiile terte incep sa ocupe un rol [] Philips trece la Android pentru televizoarele smart din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a semnat cu Italia o conventie pentru evitarea dublei impuneri

In cadrul reuniunii ECOFIN de la Riga, a fost semnata, sambata, Conventia intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii fiscale, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

Conventie intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri

ACTUALIZARE 18:25 in cadrul reuniunii ECOFIN de la Riga, a fost semnata astazi, 25 aprilie 2015, Conventia intre Romania si Republica Italiana pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit si pentru prevenirea evaziunii fiscale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )