Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANALIZA Romania trece pragul batranetii: mai multi bunici decat copii

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Romania trece pragul batranetii: mai multi bunici decat copii

Romania a devenit, oficial, o tara in care varstnicii sunt mai multi decat tinerii. Pentru prima oara de la Revolutie numarul persoanelor peste 65 de ani este mai mare decat al celor sub 15 ani. Sociologii avertizeaza ca, in curand peste jumatate din populatie va depasi 50 de ani, ceea ce va fi un dezastru pentru economie si sistemul de pensii. continuă pe Adevărul

Romania trece pragul batranetii: pentru prima oara de la Revolutie, avem mai multi bunici decat copii

Romania a devenit, oficial, o tara in care varstnicii sunt mai multi decat tinerii. Pentru prima oara de la Revolutie numarul persoanelor peste 65 de ani este mai mare decat al celor sub 15 ani. Sociologii avertizeaza ca, in curand peste jumatate din populatie va depasi 50 de ani, ceea ce va fi un dezastru pentru economie si sistemul de pensii.

Iohannis: Romania este dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, dupa reuniunea extraordinara a Consiliului European, ca este necesara solidaritatea cu statele riverane Marii Mediterane in privinta migrantilor si a spus ca Romania este dispusa, daca se solicita, sa trimita mai multi experti in zona, potrivit surselor din presa.

Klaus Iohannis, la finalul Consiliului European: Romania, dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane. E nevoie de solidaritate cu statele care au povara cea mai mare (VIDEO)

Oficialii europeni au convenit sa tripleze fondul de salvare a imigrantilor din Marea Mediterana in urma Consiliului European extraordinar de la Bruxelles. Astfel, bugetul de salvare maritima Triton va fi de 120 de.

Klaus Iohannis: Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex pentru prevenirea tragediilor din Marea Mediterana

Romania este dispusa, daca i se solicita, sa trimita mai multi experti in Frontex, agentia Uniunii Europene pentru securitate si frontiere externe, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a participat la summitul european extraordinar convocat dupa suita de tragedii din Marea Mediterana, in care si-au pierdut viata mii de imigranti africani.

Indonezia: Mai multi pasageri au fost raniti, dupa o evacuare de urgenta a unui avion

In Indonezia, mai multi pasageri au fost raniti vineri dupa ce un avion, operat de Lion Air, a fost evacuat pe pista aeroportului, relateaza DPA, citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Ministerului.

Tarile UE cu cei mai multi utilizatori de internet

Germania, Marea Britanie si Franta sunt tarile Uniunii Europene cu cei mai multi utilizatori de internet, potrivit datelor Internet World Stats .

Viitorul in HR: lucram pentru mai multi angajatori, ne angajam in holocratie si urcam managementul pe tocuri

Viitorul pe piata muncii este din ce in ce mai flexibil, mai mult in avantajul angajatilor, cu joburi pentru suflet si cu contracte cu zero ore de munca, in opinia managerilor de HR din Romania. Ce alte tendinte vor dicta in recrutare si gestionarea.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta dupa ce mai multi pasageri au lesinat

Mai mullti pasageri au lesinat intr-un avion comercial care efectua o cursa interna in Statele Unite, pilotii fiind nevoiti spa efectueze o aterizare de urgenta, informeaza Washington Post. Incidentul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )