Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanii din Bugeac? O solutie pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Romanii din Bugeac? O solutie pentru Romania

Situatia romanilor din Ucraina este aproape inexistenta in marile publicatii din presa nationala, subiectul fiind atins de cele mai multe ori cu ocazia unor evenimente mai putin faste in ceea ce priveste relatia bilaterala Bucuresti-Kiev. continuă pe Adevărul

Dezvoltarea programelor de antreprenoriat pentru romanii din diaspora, obiectiv al Romaniei competitive

Autoritatile au dezbatut astazi, in cadrul proiectului Romania competitiva, necesitatea dezvoltarii programelor pentru sustinerea antreprenoriatului in tara noastra pentru romanii din diaspora, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Ministrul de Interne Thomas de Maiziere considera ca refugiatii NU sunt o solutie pentru problemele demografice ale Germaniei

Ministrul de interne al Germaniei, Thomas de Maiziere, a declarat joi ca refugiatii nu trebuie vazuti ca o solutie pentru problemele demografice ale Germaniei, sustinand ca nu scaderea populatiei Germaniei este motivul pentru care aceasta tara primeste refugiati.

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! (VIDEO)

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! Ion.

Alegerile parlamentare, pe 11 decembrie. Romanii din strainatate vor putea vota si pe liste suplimentare

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe 11 decembrie, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Mari erori cu legea votului prin corespondenta. Pippidi: Romanii din Diaspora nu vor putea vota. Este un esec al guvernului Ciolos. Trebuia sa bage toti banii din comunicare pentru a-i informa pe oameni (VIDEO)

Un esec al Guvernului Ciolos priveste Legea votului prin corespondeta, este de parere Alina Mungiu Pippidi. Politologul a precizat pentru Stirile B1 TV ca votul pentru alegerile parlamentare este un chin pentru.

Intrarea in vigoare a Conventiei de la Istanbul - un pas pentru Romania in combaterea violentei

Romania, prin intrarea in vigoare a Conventiei de la Istanbul, mai face un pas important in combaterea flagelului violentei impotriva femeilor si a celei domestice, considera Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Criza refugiatilor: Merkel cere din nou cote pentru migranti

Cancelarul german considera inacceptabil faptul ca unele tari din UE refuza sa primeasca refugiati musulmani.

O romanca de aproape 70 de ani, moarta in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

O romanca de 67 de ani, din comuna Asau, judetul Bacau, moarta in urma cutremurului din Italia, muncea in localitatea Amatrice, ca sa il ajute pe nepotul ei, bolnav de leucemie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )