Libnet.ro
UNICEF

08:47

Rovana Plumb la QA: Nominalizarea lui MRU este pripita, este politica

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb la QA: Nominalizarea lui MRU este pripita, este politica

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a spus sambata, la QA, ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru fotoliul de director al SIE este una pripita si a fost facuta fara sa se tina. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: Din consultarile cu colegii mei se contureaza decizia de a vota impotriva numirii lui MRU la SIE

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, care ii tine locul lui Victor Ponta la sefia PSD, pana cand acesta se va intoarce in tara, a declarat joi ca decizia politica a PSD referitoare la.

Cum vede Rovana Plumb nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD si presedinte interimar al PSD, sustine ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului Roman de Informatii nu este o problema a coalitiei si a guvernarii.

Rovana Plumb spera pana la capat: Sunt sanse ca nominalizarea lui Ungureanusa pice in Parlament

Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE) are sanse sa fie respinsa in Parlament, a declarat presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, transmite Mediafax.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE. Sunt sanse ca nominalizarea sa pice

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) si crede ca sunt.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

Presedintele interimar al PSD Rovana Plumb: Cat timp lipseste Ponta, nu vom lua nicio decizie majora

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca atat timp cat va lipsi din tara premierul Victor Ponta, PSD nu va lua nicio decizie majora. intrebata ce parere are despre faptul ca mai multi lideri social.

Rovana Plumb: Cat timp lipseste Ponta, NU VOM LUA NICIO DECIZIE MAJORA

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat ca premierul Victor Ponta are dreptul sa decida asupra sanatatii sale, iar cat timp va lipsi din tara nu va fi luata nicio decizie majora.

Rovana Plumb: PSD nu va vota pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, la Antena 3, ca social-democratii nu vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii externe SIE). Declaratia a.

Rovana Plumb, PRESEDINTE interimar la PSD

Victor Ponta si-a delegat si functia de presedintele al PSD. Pana cand Ponta isi va putea exercita din nou functia de presedinte al partidului, conducerea va fi preluata de catre Rovana Plumb,.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )