Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia: Acuzatiile aduse diplomatilor din SUA sunt acte razbunatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia: Acuzatiile aduse diplomatilor din SUA sunt acte razbunatoare

Ministerul de Externe rus a respins acuzatiile aduse impotriva diplomatilor sai din Statele Unite, pe care le considera acte razbunatoare, precizand ca Washingtonul ar fi trebuit sa semnaleze aceste plangeri pe canale diplomatice. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia spune ca acuzatiile aduse diplomatilor sai din SUA sunt acte razbunatoare

Ministerul de Externe rus a respins cu fermitate acuzatiile aduse impotriva diplomatilor sai din Statele Unite, pe care le considera acte razbunatoare, menite sa lezeze relatiile bilaterale dintre cele doua.

Okian iese in .com lansand o librarie online dedicata romanilor din SUA

Okian a lansat cu ocazia festivalului de film romanesc Making Waves de la New York o librarie online dedicata exclusiv romanilor din SUA.

Producatorul de smartphone-uri Huawei vrea sa iasa de pe piata din SUA. Care este motivul?

Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de retelistica si totodata un jucator important in randul producatorilor de telefoane inteligente, vrea sa iasa de pe piata din SUA ca urmare a a unor informatii potrivit carora prezenta.

Bitcoin este interzis in China, dar din SUA sunt alimentate sperantele: in viitor, poate deveni un mijloc esential de plata

Bitcoin, cea mai populara moneda virtuala, si-a pierdut 30% din valoarea, dupa ce China a anuntat ca o interzice pe motiv ca prin aceasta sunt sponsorizate actele teroriste. Acum, analistii pietei financiare din Statele Unite alimenteaza optimismul pentru bitcoin si puterea acestei monede in viitor.

Un nou incident armat intr-o scoala din SUA.

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida. Un elev in varsta de 15 ani a fost impuscat si este grav ranit, conform B1 TV. Institutia de invatamant a fost evacuata, elevii fiind transportati la un liceu din vecinatate. Citeste si: SUA. Cel putin cinci morti intr-un atac armat produs in statul american Illinois Purtatorul de cuvant al liceului West Orange a anuntat ca elevul ranit se afla in stare .

Bursa din SUA a dechis in scadere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au deschis in scadere sedinta de tranzactionare de astazi.

INS: Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50% dintre gospodariile din Romania sunt conectate la internet, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica INS). in 2013, 52,90% dintre gospodariile din Romania au acces la internet.

Peste 50% din gospodariile din Romania sunt conectate la internet

Peste 50 % din gospodariile din Romania sunt conectate la internet, potrivit datelor Institutului National de Statistica. Daca in urma cu 7 ani doar putin peste o cincime dintre gospodariile din.

Ponta, catre copiii din Mioveni: Sunt obisnuit sa discut cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seara, unor copii din Mioveni, judetul Arges, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca este obisnuit sa discute cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun, informeaza Mediafax. Seful Executivului a precizat anul acesta asteapta de la Mos Craciun un buget.

Criza loveste partile mai sarace ale Europei. Serviciile de sanatate din Romnia sunt pe rosu la toate rezultatele tratamentelor, inclusiv la mortalitate infantila

Anul acesta, Romania se afla pe locul al 33-lea in ceea ce priveste indicele de consum european pentru serviciile de sanatate, cu un punctaj de 478 puncte din maxim 1. 000, comparativ cu locul al 32-lea din 2012 cu 489 puncte). Doar Serbia sta mai prost decat Romania anul acesta. Olanda ramane in top, obtinand 870 puncte din maxim 1. Ea este urmata de Elvetia, Islanda, Danemarca si Norvegia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )