Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rusia cere intrunirea Consiliului de Securitate al ONU in cazul Skripal

România Liberă România Liberă,
Rusia cere intrunirea Consiliului de Securitate al ONU in cazul Skripal

Rusia a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei generate de atacu. continuă pe România Liberă

Rusia cere o intrunire a Consiliului de Securitate al ONU pentru a se discuta despre otravirea fostului spion Skripal

Rusia a cerut o intrunire a Consiliului de Securitate al ONU pentru a se discuta despre faptul ca Marea Britanie a acuzat Moscova ca s-ar afla in spatele otravirii fostului spion rus, Sergei Skripal, conform ambasadorului rus la ONU, Vassily Nebenzia, informeaza Reuters.

Cazul Skripal. Germania pledeaza pentru reconstruirea increderii cu Rusia

Germania ramane deschisa dialogului si isi doreste reconstruirea increderii cu Rusia in pofida expulzarilor decise in cazul Skripal, a declarat ministrul german de Externe Heiko Maas intr-un interviu oferit duminica publicatiei Bild am Sonntag, transmite AFP online.

Acuzatii DURE in cazul Skripal: O provocare monstruoasa inventata in mod crud de serviciile de securitate occidentale

Seful Serviciului de informatii externe rus, Serghei Nariskin, a declarat miercuri ca otravirea fostului agent dublu Serghei Skripal, in Marea Britanie, este un act de provocare comis de serviciile secrete.

Cazul Skripal. Seful spionilor rusi contraataca: britanicii si americanii sunt de vina. UE cere Rusiei sa colaboreze la ancheta deschisa de OIAC

Seful Serviciului rus de Informatii Externe SVR) Serghei Nariskin acuza direct Marea Britanie si Statele Unite de otravirea fostului agent dublu Serghei Skripal. Aceasta acuzatie a fost lansata pe fondul unei solicitari facute de Uniunea Europeana la adresa Rusiei sa colaboreze la ancheta deschisa in acest caz de Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC).

Moscova cere informatii despre cazul Skripal

Ministerul rus de Externe a cerut Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), cu sediul la Haga, informatii despre otravirea lui Serghei Skripal, un fost spion rus, si a fiicei sale, in Anglia, relateaza The Associated Press.

Rusia vrea sa afle de la OIAC informatii transmise de britanici in cazul Skripal

Ministerul rus de Externe a cerut Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), cu sediul la Haga, informatii despre otravirea lui Serghei Skripal, un fost spion rus, si a fiicei sale, Iulie, in Anglia, relateaza The Associated Press.

Cazul Skripal. Ministerul de Externe de la Londra a sters o postare de pe Twitter referitoare la neurotoxina folosita in atacul de la Salisbury

Ministerul de Externe din Marea Britanie a recunoscut ca a sters o postare de pe Twitter in care sustinea ca expertii britanici au ajuns la concluzia ca neurotoxina folosita in atacul din Salisbury asupra fostului spion rus Sergei Skripal a fost produsa in Rusia, scrie Sky News.

Ambasada Rusiei la Bucuresti intervine cazul Skripal si lanseaza un val de acuzatii la adresa Marii Britanii: Cronica unei minciuni sau adevarul doare intotdeauna...

Ambasada Rusiei la Bucuresti a publicat o scrisoare in care raspunde acuzatiilor lansate de Londra la adresa Mosovei in urma otravirii fostului spion Serghei Skripal. intr-o postare publicata pe Facebook, sub.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )