Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

B1 B1,
Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Moscova se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta. continuă pe B1

Nou convoi umanitar din partea Rusiei pentru Ucraina

Rusia se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov.

Ucraina: Un nou convoi umanitar rusesc a ajuns la Lugansk si Donetk

Un al patrulea convoi umanitar rusesc a ajuns, vineri, la Lugansk si Donetk, in estul Ucrainei, relateaza RIA Novosti. Transporturile trimise de Moscova au fost indelung contestate de autoritatile ucrainene, care.

Germania si Franta fac apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile din estul Ucrainei

Germania si Franta au facut apel la Rusia sa nu recunoasca alegerile organizate duminica de rebelii prorusi in estul Ucrainei, informeaza Mediafax.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

Tensiunea creste din nou in estul Ucrainei. Maine vor avea loc alegeri in asa-numita republica Donetk

Maine sunt programate alegeri in asa-zisa Republica Donetk din estul Ucrainei, relateaza AFP, stirea fiind preluata de Mediafax. Separatistii prorusi vor astfel sa castige legitimitate.

Ultimul bilant al conflictului din estul Ucrainei: peste 4.000 de morti, 300 numai in ultimele zece zile

Conflictul din estul Ucrainei, zona au loc lupte armate intre fortele proguvernamentale si separatisii prorusi, s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, informeaza Le Monde in editia sa electronica.

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei sustine ca gruparea pe care o conduce ar detine un focos nuclear

Unul dintre liderii separatistilor din estul Ucrainei afirma ca gruparea pe care o conduce ar detine o focoasa nucleara. Stirea transmisa de portalul ucrainean censor. net, preluata de site-ul deschide. md de la Chisinau, face referire la Nicolai Kozitin, cel care sustine acest fapt. Focoasa nucleara ar avea drept provenienta fostul arsenal strategic al Ucrainei.

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile de duminica

Alegerile prezidentiale si legislative de duminica vor oferi legitimitate noii puteri, a declarat vineri un oficial al Republicii Donetk, autoproclamate de separatistii prorusi in estul Ucrainei, scrie.

Alegeri in estul Ucrainei

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

Alegeri in estul Ucrainei: separatistii prorusi incearca sa obtina legimitate

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )