Libnet.ro
UNICEF

05:45

Interviu. Magica Teodora Gheorghiu, din nou pe scenele din Romania

România Liberă România Liberă,
Interviu. Magica Teodora Gheorghiu, din nou pe scenele din Romania

In fiecare an, in apropierea Craciunului, la Sala Radio are loc un eveniment transformat intr-un brand al scenei culturale bucurestene: Cele trei dive, gala extraordinara cu arii din opere celebre. continuă pe România Liberă

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

Tobosarul trupei AC/DC, din nou la tribunal, dupa o bataie de strada

Phil Rudd, tobosarul trupei AC/DC, a ajuns din nou in fata unui tribunal, joi, dupa ce s-a implicat intr-o bataie de strada, informeaza Mediafax.

Senatoarea grevista, Cristiana Anghel, ataca din nou: Vrea sa-i taie indemnizatia unui PNL-ist

Grevista lui Voiculescu ataca din nou. De aceasta data, victima senatoarei Cristiana Anghel este liberalul Cristian Bodea, caruia vrea sa-i taie indemnizatia. La sfarsitul lunii septembrie, acesta a depus un.

Nu i-am vazut fata. Asta mi-a atras atentia. Piromanul care a provocat PATRU incendii a dat din nou lovitura in Satulung

Incendiile provocate de piromanul din localitatea maramuresana Satulung se tin lant. Desi politistii si satenii sunt in alerta, dupa ce individul provocase patru incendii in doua saptamani, acesta a dat.

VIDEO Ronnie O'Sullivan, din nou magnific - Break de 147 de puncte la UK Championship

Ronnie O'Sullivan a uimit inca o data asistenta, cel supranumit Racheta reusind cel de-al 13-lea break maxim din cariera. Totul s-a intamplat la UK Championship, acolo unde Ronnie l-a invins fara drept de apel pe Matthew Selt, scor 6-0.

Dan Petrescu ar putea ajunge din nou in liga a doua din Rusia

Aflat pe picior de plecare de la Al Arabi, tehnicianul Dan Petrescu isi doreste sa revina in fotbalul din Rusia, acolo unde a mai pregatit pe Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova.

Piromanul din Maramures a lovit din nou: 10 tone de fan au fost distruse intr-un incendiu izbucnit intr-un hambar (VIDEO)

Piromanul din Maramures loveste din nou. Un alt incendiu a izbucnit in localitatea Satulung, unde un hambar plin cu fan a ars ca o torta, iar aproximativ 10 tone de fan au fost distruse. Pana la sosirea.

David Duchovny e istorie! Tea Leoni a intalnit din nou dragostea

Intotdeauna exista un de la capat pentru iubire. Asta pare sa-si fi spus Tea Leoni. Despre vedeta din serialul The Naked Truth se zvoneste ca s-a cuplat cu colegul ei din drama Madam Secretary,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )