Libnet.ro
UNICEF

17:45

S-a stabilit ora partidei Monica Niculescu - Serena Williams

Online Sport Online Sport,
S-a stabilit ora partidei Monica Niculescu - Serena Williams

Monica Niculescu si Serena Williams vor juca sambata dimineata, in turul 2 al turneului de la Miami SUA). continuă pe Online Sport

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

Monica Niculescu o intalneste din nou pe Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda.

Miami Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 unde o asteapta Serena Williams

Monica Niculescu a deschis balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. In turul doi, jucatoarea noastra ar putea juca din nou cu Serena Williams.

LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie. Serena Williams o asteapta in turul 2

Monica Niculescu deschide balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial.

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres. Astfel, Niculescu, aflata pe locul 72 in lume,.

WTA Miami: Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor evolua marti

Monica Niculescu locul 70 WTA) va debuta la turneul de la Miami Premier Mandatory) in cursul zilei de marti, informeaza site-ul oficial al competitiei. Niculescu o va intalni in turul intai pe Shelby Rogers SUA - locul 86 WTA).

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015: Monica Niculescu a cattigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

Miami 2015: Monica Niculescu a castigat primul tur

Jucatoarea romana Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres.

VIDEO Monica Niculescu si Simona Halep au castigat trei dintre cele mai spectaculoase sapte puncte de la Indian Wells

Jucatoarele Monica Niculescu si Simona Halep au reusit, la turneul de la Indian Wells, sa castige trei dintre cele mai frumoase sapte puncte, potrivit unui montaj video realizat de catre WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )