Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce nu s-a vazut in ziua alegerilor. Adrian Ursu: Sunt relevante fotografiile de grup

Antena3 Antena3,
Ce nu s-a vazut in ziua alegerilor. Adrian Ursu: Sunt relevante fotografiile de grup

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat, luni seara, la Antena 3, desfasurarea alegerilor prezidentiale. Potrivit acestuia, sunt intotdeaua foarte relevante fotografiile de grup de la momentul anuntului de dupa. continuă pe Antena3

Adrian Ursu: Continuatorii regimului basist se vor alinia in jurul lui Iohannis

Adrian Ursu, realizator al emisiunii Secvential, considera ca turul II al alegerilor prezidentiale este foarte util, intrucat dezvaluie cine sunt continuatorii regimului instaurat de Traian.

Carti de identitate, eliberate si in ziua alegerilor prezidentiale 2014

Serviciul de Evidenta a Populatiei Olt si-a modificat programul de lucru cu publicul in preziua si in ziua alegerilor prezidentiale 2014 de duminica - 2 noiembrie. Modificarile au survenit in contextul scrutinului anterior mentionat. Astfel, persoanele cu carti de identitate expirate sau care si-au pierdut aceste documente si doresc sa voteze duminica sunt asteptati la ghiseele institutiei.

Program prelungit pentru eliberarea buletinelor in ziua alegerilor prezidentiale

Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele. Au drept de vot cetatenii care au implinit 18 ani. Acestia isi vor putea exprima optiunea doar in baza unui act de identitate.

LIVETEXT Cum se comporta televiziunile de stiri ziua alegerilor. Isterie in platou la RTV / Moderatorii Antena 3, usor dezamagiti

Cum vor trata televiziunile de stiri alegerile prezidentiale? Isi vor asuma optiunile politice, vor respecta legislatia audiovizuala, vor incerca sa fure startul la prezentarea exit-poll-urilor? Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea o monitorizare minut cu minut a televiziunilor de stiri in ziua votului la prezidentiale. LIVETEXT Citeste in articol cum transmit televiziunile de stiri ziua alegerilor.

Romanii au urmarit la Antena 3 ziua alegerilor prezidentiale

Antena 3 a dominat clasamentul televiziunilor din Romania si in ziua primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Pe intreaga zi, pe targetul 18+ urban postul nostru de televiziune a inregistrat o medie.

Cum s-au comportat televiziunile de stiri ziua alegerilor. Sebastian Ghita acuza ambasadorii pentru haosul din Diaspora / Protestul din fata MAE, ignorat de Antena 3 si RTV

HotNews. ro a realizat in ziua votului la prezidentiale turul 1) o monitorizare a principalelor canale TV de stiri. Televiziunile au avut toata ziua transmisii in direct din punctele fierbinti, dar si dezbateri in platou unde invitatii s-au incins, au incercat sa manipuleze, au mintit prin omiterea unor evenimente importante vezi cazul RTV- protestele de la MAE). Citeste in articol cronica televiziunilor in ziua scrutinului.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in ziua alegerilor prezidentiale

Sambata, cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata posibil asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, ziua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )