Libnet.ro
UNICEF

13:15

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

B1 B1,
S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN). continuă pe B1

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

Membrii sectiilor de votare din Cluj vor primi bomboane anti-stres,anti-somn si calmante

Initiativa inedita a Biroul Electoral Judetean BEJ) Cluj: membrii sectiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca procesele verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele vor primi bomboane anti-stres, anti-somn si bomboane calmante.

Aproximativ 5.000 de fermieri din Mures, Harghita si Covasna vor primi 61 mil. euro, fonduri UE accesate de Ungaria

Aproape 5. 000 de fermieri din judetele Mures, Harghita si Covasna vor primi in acest an un sprijin in valoare totala de 61 de milioane de euro prin intermediul Fundatiei Pro Economica, din fonduri europene accesate de Guvernul Ungariei, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis, la finalul cursei spre al doilea mandat: Romanii vor sa scape de PSD Presedintele in functie, mesaj special pentru fratii de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca o concluzie a campaniei electorale, care se incheie vineri, cu doua zile inainte de finala alegerilor, unde o va infrunta pe Viorica Dancila, ca romanii vor.

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

Alerta in Bucuresti! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori in Capitala - VIDEO

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, mai multi trecatori pe o strada din Bucuresti.

Targul de Turism: mai multi romani si-au cautat vacante anul acesta, iar cele mai populare destinatii raman Grecia, Turcia si Bulgaria

Editia din noiembrie 2019 a Targului de Turism de la Romexpo, Bucuresti, a fost vizitata de mai multi romani comparativ cu anul trecut, care si-au cautat vacante in Grecia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia si Rusia, potrivit.

Prezenta de peste 200% intr-o sectie de votare. Votantii de pe listele suplimentare, de aproape noua ori mai multi

In doua sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la urne a depasit 100% inca dinainte de ora 12. Pe listele suplimentare au votat mai multe persoane decat numarul alegatorilor de pe listele permanente.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Topul sectiilor din strainatate cu cei mai multi votanti. Londra conduce

In diaspora, cel mai mare numar de votanti in turul al doilea al prezidentialelor era duminica, la ora 12. 30, la sectii de votare din Londra - peste 4. 000, Bruxelles - peste 3. 200 si Roma.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )