Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa atacul SUA asupra Siriei

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa atacul SUA asupra Siriei

Presedintele Vladimir Putin considera atacurile americane impotriva Siriei drept o agresiune la adresa unui stat suveran si o incalcare a normelor de drept international. in plus, liderul rus considera ca atacurile au incalcat legile internationale si au fost bazate pe pretexte inventate. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Vladimir Putin, dupa atacul din Sankt Petersburg

Klaus Iohannis a transmis, astazi, omologului sau rus,Vladimir Putin, un mesaj de condoleante, in urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg. Potrivit Administratiei Prezidentiale,.

Radu Tudor, analiza dupa atacul SUA asupra Siriei. Ce insemnatate are ordinul dat de Donald Trump

Rusia nu mai putea explica comunitatii internationale de ce sustine un regim care foloseste arme chimice. Vladimir Putin era deranjat de faptul ca regimul Al-Assad a folosit arme chimice impotriva.

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Prima reactie a ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les, dupa atacul SUA din Siria

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a condamnat, vineri, atacul cu arme chimice din provincia Idlib, precizand ca reactia Statelor Unite ale Americii constituie o reactie ferma la aceste.

S-a terminat! Vladimir Putin a luat o decizie radicala dupa atacul SUA in Siria

Rusia a anuntat vineri suspendarea acordului cu Washingtonul privind prevenirea incidentelor aeriene in Siria si a cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa loviturile americane.

Prima MASURA luata de Rusia dupa atacul cu rachete al Statelor Unite. Putin a decis sa SUSPENDE memorandumul de siguranta al zborului in Siria

Rusia suspenda memorandumul de siguranta al zborului peste Siria dupa atacul cu rachete al Statelor Unite, informeaza RT. com. Rusia a suspendat Memorandumul de intelegere privind siguranta zborului.

Siria, prima reactie dupa atacul SUA asupra unei baze aeriene a regimului

Televiziunea de stat siriana a calificat vineri dimineata ca agresiune loviturile americane contra unei baze aeriene a regimului, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Agresiune americana.

Orasul sirian care a fost atacat marti cu bombe cu gaz a fost bombardat la cateva ore dupa atacul SUA

Un avion militar a bombardat orasul Khan Sheikhoun din Siria, unde in urma cu cateva zile a avut loc un atac chimic, soldat cu peste 70 de morti, potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si unor martori oculari, relateaza agentia de stiri Reuters.

Armata siriana anunta un raspuns pe masura, dupa atacul SUA de la baza militara

Armata siriana a anuntat vineri ca loviturile americane impotriva unei baze aeriene din centrul Siriei s-au soldat cu sase morti si cu importante pagube materiale, fara a preciza daca victimele sunt din randul civililor sau al militarilor, informeaza AFP.

Reactia pietelor financiare dupa atacul SUA asupra Siriei

Actiunile au scazut, iar obligatiunile, aurul si yenul au crescut la bursele asiatice, investitorii cautand plasamentele sigure in urma atacului cu rachete impotriva unei baze aeriene din Siria, care amplifica riscul unei confruntari cu Rusia in Iran.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2858 seconds )