Libnet.ro
UNICEF

19:45

Saizeci si sase de localitati din 19 judete sunt afectate de ninsoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Saizeci si sase de localitati din 19 judete sunt afectate de ninsoare

Saizeci si sase de orase si comune din 19 judete sunt afectate de ninsoare si viscol, in mai multe localitati fiind necesara interventia pentru salvarea unor persoane ramase inzapezite, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI). continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment MAI: 20 de localitati din 12 judete sunt afectate de ninsoare si viscol

Ninsoarea si viscolul au afectat 20 de localitati din 12 judete, in unele zone fiind si probleme legate de alimentarea cu apa si cu energie electrica, a informat luni purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Localitati din 12 de judete, blocate de ninsori

20 de localitati din 12 judete sunt afectate de ninsoare si viscol, in unele zone fiind si probleme legate de alimentarea cu apa si cu energie electrica, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Ministerului Afacerilor Interne MAI), citata de Mediafax.

Enel Dobrogea: 12 localitati din Constanta si Tulcea, inca fara curent electric din cauza viscolului

Un numar de 12 localitati din judetele Constanta si Tulcea sunt inca fara energie electrica din cauza viscolului, in timp ce echipele Enel Dobrogea au reusit sa remedieze mare parte din defectiunile.

Bilant: Epidemia de Ebola a ucis 7.693 de persoane din 19.695 de cazuri

Epidemia de Ebola a ucis pana acum 7. 693 de persoane din 19. 695 de cazuri inregistrate pana acum in vestul Africii, potrivit ultimului raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

VIDEO: Cod galben de ninsori si vant. Ce zone sunt afectate

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ninsori, vant, precipitatii mixte si polei. Avertizarea este valabila pentru trei sferturi din tara - 31 de judete din sud, centru, est si nord.

OMS: Ebola a provocat 7.693 de morti din 19.695 de cazuri in vestul Africii

Numarul deceselor cauzate de febra hemoragica Ebola in Africa de vest s-a ridicat la 7. 693 dintr-un total de 19. 695 de cazuri inregistrate in cele trei tari cele mai afectate, potrivit bilantului actualizat.

CFR Calatori a anulat alte sase trenuri, din cauza ninsorii si viscolului

CFRCalatori anunta ca alte sase trenuri care ar fi trebuit sa mearga spre Galati, Slobozia, Urziceni, Galati si Bucuresti nu circula luni, din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile care nu.

OMS: Bilantul epidemiei de Ebola a ajuns la 7.693 morti din 19.695 de cazuri

Numarul deceselor provocate de epidemia de febra hemoragica Ebola in vestul Africii a ajuns la 7. 693, dintr-un total de 19. 695 de cazuri raportate, anunta vineri Organizatia Mondiala a Sanatatii, citata .

Toate porturile din judetul Constanta sunt inchise, iar traficului maritim si cel fluvial este paralizat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din pricina vantului puternic, toate porturile din judetul Constanta Midia, Mangalia, Constanta Sud, Constanta.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )