Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sala Polivalenta, o investitie de 10 milioane de euro, va avea o parcare noua

Adevărul Adevărul,
Sala Polivalenta, o investitie de 10 milioane de euro, va avea o parcare noua

La aproape 7 ani de la inaugurare, Sala Polivalenta Ion C. Neagu din Calarasi, o investitie de 10 milioane de euro, inaugurata va avea, in curand, o parcare noua ce se va intinde pe o suprafata de 700 mp si va dispune de 30 de locuri pentru autoturisme. continuă pe Adevărul

Transelectrica a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea statiei Medgidia Sud

Transelectrica a atribuit Romelectro un contract de peste 10,68 milioane de euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei 110 kV Medgidia Sud, potrivit unui anunt de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Investitie de 26 de milioane de euro pentru modernizarea retelelor de apa si de canalizaredin Galati si Smardan

Lucrarile vor fi gata in 2021 si fac parte din Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata din judetul Galati in perioada 2014-2020, in valoare de 180 de milioane de euro, derulat la nivelul judetului Galati de catre Apa Canal SA, avand ca beneficiari 22 de unitati administrativ-teritoriale.

Cum va arata sala polivalenta de 20 de milioane de euro care se va construi de la zero la Brasov

Potrivit estimarilor aceasta va avea minim 10. 000 de locuri si va costa 20 de milioane de euro. Guvernul nu da niciun leu, iar Primaria vrea sa faca un parteneriat cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Investitie de 2,5 milioane de euro la Colegiul tehnic. Cladirile din anii 60 vor fi reabilitate pe fonduri de la UE

Aproape trei milioane de euro vor fi investiti in reabilitarea cladirilor Colegiului Tehnic Matei Corvin Hunedoara. Contractul a fost semnat la ADR Vest.

Aplicatia de livrari Glovo a obtinut o investitie de 115 milioane euro si face angajari

Platforma de livrari Glovo, lansata si pe piata din Romania in luna mai a acestui an, anunta expansiunea business-ului prin investitia de 115 milioane de euro primita in cadrul seriei C de strangere de fonduri si cauta oameni si pentru echipa din Romania.

Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea productiei

Germanii de la Varta au anuntat ca au pregatite 150 de milioane de euro pentru extinderea productiei in toate fabricile pe care le detin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )