Libnet.ro
UNICEF

18:00

Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea productiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea productiei

Germanii de la Varta au anuntat ca au pregatite 150 de milioane de euro pentru extinderea productiei in toate fabricile pe care le detin. continuă pe Ziarul Bursa

CM 2018: Nationala Frantei, rasplatita de FIFA cu 32,5 milioane de euro pentru triumful din Rusia

Selectionata Frantei va primi din partea Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), suma de 32,5 milioane de euro pentru castigarea Cupei Mondiale din Rusia, potrivit cifrelor comunicate de forul mondial.

Transelectrica a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea statiei Medgidia Sud

Transelectrica a atribuit Romelectro un contract de peste 10,68 milioane de euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei 110 kV Medgidia Sud, potrivit unui anunt de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Masini de peste 6,2 milioane de euro pentru Directia Permise

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule in valoare de 28,93 milioane lei 6,21 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

VIDEO: Campanie de 4,7 milioane de euro pentru promovarea Budapestei

Agentia Ungara pentru Turism a alocat anul acesta un buget de 4,7 milioane de euro doar pentru promovarea externa a capitalei tarii, Budapesta. Fata de vecinii nostri, Romania a alocat pentru programul de marketing si promovare turistica a intregii.

Spitalul Monza: Investitie de 3 milioane de euro pentru robotul chirurgical da Vinci

Spitalul Monza, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, a investit 3 milioane de euro intr-un sistem de chirurgie minim-invaziva video-asistata, robotul da Vinci Xi.

Investitie de 26 de milioane de euro pentru modernizarea retelelor de apa si de canalizaredin Galati si Smardan

Lucrarile vor fi gata in 2021 si fac parte din Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata din judetul Galati in perioada 2014-2020, in valoare de 180 de milioane de euro, derulat la nivelul judetului Galati de catre Apa Canal SA, avand ca beneficiari 22 de unitati administrativ-teritoriale.

6,3 milioane de euro pentru parcuri stiintifice si tehnologice in Regiunea de Nord-Est. Cine poate lua banii europeni

O noua linie de finantare pentru institute de cercetare si intreprinderi mici si mijlocii va putea fi accesata prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Firea, un nou video cu realizari: Milioane de euro in premii pentru cupluri si stimulente pentru constituirea familiilor sau pentru copiii si adultii cu dizabilitati

Gabriela Firea a prezentat, marti, intr-un al patrulea clip video, realizarile sale din domeniul social, spunand ca a acordat stimulente financiare in valoare de zeci de milioane de euro pentru nou-nascuti, pentru copiii sau adultii cu dizabilitati, pentru familiile monoparentale, pentru constituirea familiilor sau pentru cuplurile care aniverseaza 25, 50 sau 70 de ani de la casatorie, dar si pentru performantele elevilor la scoala.

12 milioane de euro pentru doua proiecte de importanta nationala in domeniul cultural din Romania

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN), prin Unitatea de Management a Proiectului UMP), anunta ca au fost semnate contractele de finantare a doua proiecte in valoare totala depeste 56.

APIA a atribuit fara licitatie catre Siveco un contract de peste 5,1 milioane de lei pentru mentenanta sistemului IT destinat platii subventiilor catre fermieri

APIA a contractat in regim de urgenta extrema servicii de mentenanta a sistemului IT destinat platii subventiilor catre fermieri de la Siveco Romania, companie cu care se judeca in prezent tocmai pentru excluderea acestei firme de la o licitatie de peste 21,2 milioane euro aferenta dezvoltarii acestui sistem IT. Urgenta extrema, invocata de APIA pentru atribuirea acestui contract de peste 5,1 milioane lei pentru o perioada de 6 luni, este determinata de pericolul iminent de compromitere a datelor stocate in bazele de date. Situatia ar face imposibila continuarea dezvoltarii sistemului IT, iar activitatea APIA si platile catre fermieri ar putea fi blocate, mentioneaza APIA in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )