Libnet.ro
UNICEF

23:46

SALARIU ASTRONOMIC pentru Neymar! Va castiga mai mult decat RONALDO la Real Madrid

B1 B1,
SALARIU ASTRONOMIC pentru Neymar! Va castiga mai mult decat RONALDO la Real Madrid

Real Madrid ofera nu mai putin de 310 milioane de euro pentru transferul lui Neymar, care a ajuns la PSG in vara trecuta pentru 222 de milioane, echivalentul clauzei de reziliere a contractului cu Barcelona. Pe. continuă pe B1

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Pentru UE, curbura castravetelui pare uneori mai importanta decat situatia minoritatilor, acuza Kelemen Hunor

Pentru Uniunea Europeana, curbura castravetelui pare sa fie uneori mai importanta decat situatia minoritatilor nationale autohtone din Europa, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de.

Parcarea in zona 0 din Bucuresti, mai scumpa decat in multe capitale europene

Parcarea in zona 0 din Bucuresti este mai scumpa decat in multe capitale europene, insa, spre deosebire de alte metropole, poti parca pe toate bulevardele din centrul orasului si nici nu iti iei amenda ca ai gasit un loc pe un trotuar. In Roma, spre.

Business report: Costul muncii: cea mai abrupta si mai mare crestere din UE. Si concentrata cel mai mult spre sectorul non-business; Legea offshore, amnata pentru sesiunea parlamentara extraordinara; 316 banci straine intentioneaza sa furnizeze servicii

CFR Marfa se pregateste de insolventa. Ministrul Transporturilor recunoaste situatia dificila a companiei Compania feroviara detinuta de statul roman CFR Marfa, care in urma cu. Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce? Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de -0,88% din PIB estimat pentru.

Fructul care arde grasimea. Cum trebuie sa il prepari pentru a fi eficient

Daca vrei sa scapi de grasimea de pe burta, poti incerca sa consumi avocado. Dupa ce il vei consuma, vei avea senzatia de satietate. Mai mult decat atat, corpul tau va lua energia necesara din acest.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )