Libnet.ro
UNICEF

13:15

SAMBATA SI DUMINICA Alianta USR PLUS isi stabileste listele de candidati la alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAMBATA SI DUMINICA Alianta USR PLUS isi stabileste listele de candidati la alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS isi stabileste sambata si duminica listele de candidati la alegerile parlamentare stabilite pentru data de 6 decembrie, in majoritatea judetelor, inclusiv in Bucuresti, alcatuirea listelor realizandu-se prin votul delegatilor care se vor reuni in conferinte online, conform g4media. continuă pe Ziarul Bursa

USR-PLUS isi alege in weekend candidatii la parlamentare. Sistemul de vot controversat prin care al doilea cel mai votat candidat risca sa nu intre pe liste

Alianta USR-PLUS isi stabileste in acest weekend listele de candidati pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. in mai multe judete, printre care si Bucuresti, componenta listelor va fi determinata de votul delegatilor, in conferinte online. Tensiunile si controversele nu au intarziat sa apara, o parte din USR acuzand ca lista delegatilor din Bucuresti a fost impusa de liderii filialelor din Capitala, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu.

Cornel Zainea: USR a deraiat de la principii. Nu mai promoveaza oameni meritocratic, ci e o lupta intre haite. Chiar si alianta cu PLUS are la baza metehne vechi ale politicienilor (VIDEO)

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS care a pierdut lupta pentru Primaria Chiajna la o diferenta de doar cateva voturi, a explicat joi, pentru B1 TV, de ce a demisionat din Uniunea Salvati Romania. Acesta a.

Valeriu Nicolae, despre solutia la indemana USR-PLUS pentru a iesi cu bine din scandalul intern: planuri de cariera pentru parlamentari

Valeriu Nicolae, fost membru PLUS si activist pentru drepturile omului, a propus o solutie pentru ca USR-PLUS sa depaseasca scandalul din interiorul aliantei provocat de listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

Radu Mihail si Iulian Stefan Lorincz deschid lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la parlamentare

USR-PLUS a depus miercuri Biroul Electoral Central lista candidatilorpentru alegerile parlamentare in Diaspora impreuna cu 6. 000 de semnaturi necesare inscrierii in cursa electorala. Lista Aliantei pentru Diaspora este deschisa la Senat de Radu Mihail, iar la Camera Deputatilor de Iulian Stefan Lorincz. in total, Alianta propune un numar de 10 candidati.

Surse: PLUS si-a stabilit candidatii pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Simona Spataru, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 4, este pe lista

Partidul condus de Dacian Ciolos a definitivat lista candidatilor pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare si include 40 de persoane, au declarat surse din partid pentru News. ro. Primele locuri sunt ocupate de Oana Toiu, Diana Buzoianu, Stefan Palarie, Catalin Tenita si Simona Spataru. Dupa ce USR Bucuresti va valida propria lista de candidati, va fi o decizie comuna a USR-PLUS asupra listei finale, au adaugat sursele citate.

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna.

Echipa Barna, sunteti penibili! Demisionez Nou scandal in USR, dupa ce candidatul sustinut de USR-PLUS Diaspora a fost invalidat de Biroul National

Candidatura lui Vlad Teohari la alegerile parlamentare, sustinuta de USR-PLUS Diaspora, a fost invalidata de Biroul National, dupa un aviz negativ de integritate dat de Comisia de arbitraj a partidului. Voci din.

Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

Parlamentarul USR Radu Mihail deschide lista de candidati ai USR-PLUS Diaspora la Senat, desi in timpul dezbaterilor interne se pare ca nu prea si-a convins colegii. Mai mult, acestia s-au aratat nemultumiti de.

Barna epureaza USR PLUS prin comisia de arbitraj

Spiritele s-au incins din nou in USR PLUS dupa invalidarea candidaturii lui Vlad Teohari pentru aleg.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )