Libnet.ro
UNICEF

16:45

Samsung a anuntat astazi o varianta 5G a celui mai nou pliabil al lor, Galaxy Z Flip

Adevărul Adevărul,
Samsung a anuntat astazi o varianta 5G a celui mai nou pliabil al lor, Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 5G aduce conectivitate cu viteze ultra rapide pe un dispozitiv pliabil de dimensiunea palmei. continuă pe Adevărul

Vestile bune din spatele celui mai negru bilant al coronavirusului in Romania, dezvaluite de un reputat profesor. Mihai Gadea avertizeaza la ce trebuie sa fie atenti romanii

Realizatorul Antena3 Mihai Gadea a dezvaluit, miercuri, vestile bune ce se ascund in spatele bilantului negru al coronavirusului in Romania. Miercuri, a fost raportat un nou record de imbolnaviri - peste 1. 000 de cazuri noi de coronavirus in ultimele 24 de ore, dupa ce au fost efectuate cele mai multe teste de la inceputul pandemiei: aproape 25.

Noul coronavirus poate bloca activitatea celui mai mare producator de energie pe carbune din Romania

SARS-CoV-2 poate bloca activitatea Complexului Energetic Oltenia CEO), cu sediul in Targu Jiu, cel mai mare producator de energie electrica pe baza de carbune din Romania.

FOTO Secretele celui mai lung funicular din Europa, intre Hunedoara si Tinutul Padurenilor

Funicularele din Hunedoara au o istorie de aproape un secol si jumatate, strans legata de cea a Uzinelor de Fier. in trecut, instalatiile care impanzeau cerul Tinutul Padurenilor erau printre cele mai lungi din Europa.

Cel mai nou plan nebun al lui Elon Musk: un cip prin care sa transmita muzica direct in creier

Crezi ca boxele sau castile sunt demodate? Ei bine, dupa Google Glass, avem un nou proiect SF. De data asta al lui Elon Musk. Startup-ul Neuralink al lui Elon Musk lucreaza la un cip care va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )