Libnet.ro
UNICEF

19:16

Samsung Galaxy S7 va avea si versiuni dual SIM

Antena3 Antena3,
Samsung Galaxy S7 va avea si versiuni dual SIM

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand Samsung ar putea lansa oficial Galaxy S7, iar tot mai multe informatii par sa iasa la lumina. De data aceasta, confirmarea ca dispozitivele din seria S7 vor avea . continuă pe Antena3

Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna

ACTUALIZARE 17:46 Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise in prezent, respectiv DN 22A, intre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu, DN 22F, intre Horia si Nalbant, DN 3, intre Ostrov si Baneasa, precum si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna, calea II, transmite un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Noile Samsung Galaxy A3 si A5 au ajuns la noi si sunt perfecte daca vrei un S6 cu card SD

La finalul lui 2014, Samsung lansa o gama de telefoane care prevestea schimbarea de filosofie privind designul si calitatea materialelor. Seria A a ajuns pe piata la inceputul lui 2015 si a reusit sa impresioneze lumea cu carcase metalice si aspect premium. Samsung tocmai a adus in Romania doua telefoane din a douagama A, lansata [].

Valentina Pelinel: Nu mai sunt singura, sunt cu bebelusul meu

Valentina Pelinel a declarat, intr-un interviu pentru un videoblog ca este mai bine ca oricand, si asta pentru ca nu mai este singura, cu cu bebelusul ei. Valentina Pelinel a vorbit cu sinceritate despre tot ceea.

Hipsterii nu mai sunt la moda in 2016. Care e noul model masculin

De cativa ani, obrazul barbatilor a fost foarte scump la vedere, in trend fiind barba. Mai scurta sau mai lunga, de hispter sau de om al cavernelor, aceasta a facut legea. Iata, insa, ca aceasta nu va mai fi la moda in.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )