Libnet.ro
UNICEF

22:16

Santierele lui Sorin Oprescu, lasate de izbeliste de Gabriela Firea. Ruginesc sinele pe Bulevardul Liviu Rebreanu si Soseaua Pantelimon

România Liberă România Liberă,
Santierele lui Sorin Oprescu, lasate de izbeliste de Gabriela Firea. Ruginesc sinele pe Bulevardul Liviu Rebreanu si Soseaua Pantelimon

In cartierul Titan, tramvaiele nu mai circula de sase ani, de cand a inceput modernizarea a 2,78 km de bulevard. Si in Pantelimon ruginesc sinele . continuă pe România Liberă

Gazeta Sporturilor: Partenera de viata a lui Sorin Oprescu, instalata sefa a Spitalului Universitar, fara sa sustina concursul. Explicatiile ministrului Sanatatii

Medicul Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, a fost pusa sefa la Spitalul Universitar din Bucuresti, fara sa sustina un concurs, scrie Gazeta Sporturilor. Astfel, numirea femeii ca manager al spitalului i-a surprins pe medici, care ii contesta competentele.

Partenera de viata a lui Sorin Oprescu, instalata fara concurs manager al Spitalului Universitar

Partenera de viata a lui Sorin Oprescu, Adriana Nica, a fost instalata fara concurs in functia de manager al Spitalului Universitar din Capitala, prin decizia ministrului Sanatatii, Florian Bodog, scrie Gazeta Sporturilor, care precizeaza ca numirea.

Gazeta Sporturilor: Partenera de viata a lui Sorin Oprescu, instalata sefa a Spitalului Universitar, fara sa sustina concursul

Medicul Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, a fost pusa sefa la Spitalul Universitar din Bucuresti, fara sa sustina un concurs, scrie Gazeta Sporturilor. Astfel, numirea femeii ca manager al spitalului i-a surprins pe medici, care ii contesta competentele.

Pe cine a pus Gabriela Firea sef de cabinet la Primaria Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a numit-o sef de cabinet, incepand cu data de 31 ianuarie, pe Alina Tarcevschi, consilier personal pentru relatii externe si protocol din octombrie 2016, a declarat primarul general pentru HotNews. ro. Alina Tarcevschi a terminat ASE-ul, are un master in Administratie publica si este nasa de cununie a Gabrielei Firea.

Este o capcana intinsa de presedintele tarii. Gabriela Firea RABUFNESTE la adresa lui Klaus Iohannis

In urma discursului tinut de presedintele Klaus Iohannis, marti, in Parlament, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a tinut sa reactioneze. Aceasta este de parere ca prin discursul sau,.

Gabriela Firea a revenit pe Facebook, dar si-a sters postarea in care instiga la ura impotriva tehnocratilor |FOTO

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si-a redeschis pagina publica de Facebook luni dimineata, acolo unde a postat un mesaj in care le multumeste sustinatorilor sai si in care a adaugat citate din Biblie si din Ion Ratiu.

Gabriela Firea REVINE pe Facebook pentru A-SI FACE DREPTATE: Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer

Primarul capitalei, Gabriela Firea a revenit pe contul sau pe Facebook unde a postat un nou mesaj luni dimineata in care anunta ca a sesizat autoritatile competente in legatura cu mesajele.

Gabriela Firea: Avem informatii ca sunt persoane infiltrate ce vor deturnarea protestelor

Gabriela Firea, primarul general al Bucurestiului, a anuntat ca are informatii conform carora la cele doua mitinguri ce au loc duminica seara in capitala, unul la Palatul Cotroceni si altul in.

SUPARATA FOC! Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook (FOTO)

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, si-a inchis contul de Facebook. Ultima postare a acesteia se referea la o petitie pentru sustinerea Guvernului Grindeanu, petitie care nu se bucura de vreun prea.

Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook, dar a uitat de cel de Twitter. Avalansa de comentarii negative la postarile sale

Dupa ce s-a confruntat cu o avalansa de comentarii negative in urma unei postari prin care indemna la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu, primarul general Gabriela Firea si-a inchis contul de Facebook .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )