Libnet.ro
UNICEF

19:45

Saptamana 22-26 octombrie, cea mai buna din ultimele trei luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Saptamana 22-26 octombrie, cea mai buna din ultimele trei luni

La Sibex, sedinta de vineri 26 octombrie a fost din nou una peste medie la capitolul lichiditate, chiar daca sub nivelul sesiunilor precedente. continuă pe Ziarul Bursa

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta.

Orban: Reglementarea conflictului de interese, cea mai complicata dintre masurile cerute de CE.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, spune ca problema reglementarii preventiei, identificarii si sanctionarii conflictului de interese in achizitiile publice este cea mai complicata dintre cele solicitate de CE in vederea evitarii suspendarii pe cele trei programe intrate in presuspendare, potrivit Mediafax. Sunt altele masuri n. r. ) mai complicate care vor necesita inclusiv modificari cu caracter institutional si aici ma refer in special la chestiunea conflictului de interese, la .

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de.

Afla care este cea mai noua metoda de a face contrabanda cu tigari

Politistii bucuresteni care au perchezitionat, vineri, un centru comercial din cartierul bucurestean Giulesti au gasit o catacomba in care erau ascunse mai multe baxuri de tigari de contrabanda, informeaza.

VIDEO Cea mai puternica ARMATA din lume va avea arme cu LASER in numai doi ani.

Arme cu laser capabile sa distruga nave de mici dimensiuni sau sa doboare drone vor echipa soldatii din armata SUA in urmatorii doi ani, potrivit amiralului Matthew Klunder, potrivit Capital. ro Amiralul Matthew Klunder este cel care conduce Office of Naval Research care executa si promoveaza programele stiintifice si tehnologice ale marinei Statelor Unite. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca marina americana lucreaza cu mai multe firme din industria de aparare pentru a testa lasere .

Florin Citu: De ce estima FMI o crestere economica puternica la numai un an dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie

Cel mai recent raport al FMI face o analiza corecta a economiei Romaniei. Din pacate sufera la capitolul solutii si estimari. Cel mai recent raport ECONOMIA publicat de FLORIN CITU ADVISORY analizeaza pozitia FMI , concluzia fiind aceea ca exista o probabiliate mai mare pentru un scenariu pesimist decat scenariul de baza prezentat de FMI. De ce estima FMI o crestere economica asa de puternica la numai un an sau doi dupa cea mai severa criza pentru Romania? Pentru ca FMI presupunea gresit ca potentialul de crestere al Romaniei nu fusese afectat de criza. Este singura explicatie, spune Florin Citu pe blogul lui.

Faze tari: I s-a ordonat sa omoare un rechin de 6 metri! Vezi ce s-a intamplat dupa 30 de minute in apa; Cea mai controversata reclama a saptamanii: Iisus gol, in pat cu Fecioara Maria; Are 113 ani si 91 cm inaltime

A produs 652 de litri de lapte in doar 9 luni. Alicia Richman, din Granbury, Texas, a fost omologata de expertii Guinness drept cea mai productiva mama a tuturor. Cinci copii cu un IQ mai mare decat al lui Einstein. Albert Einstein este recunoscut pentru mintea lui stralucita si un coeficient de inteligenta greu.

Crazy Bout You (Silver Lining), cea mai noua piesa Jessie J |AUDIO

Pe internet a scapat o noua piesa de la frumoasa cantareata britanica Jessie J. Piesa se numeste Crazy Bout You si este compusa de Diane Warren. Crazy Bout You este tema principala a filmului Silver Linings Playbook, in care joaca actori precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert Di Niro. Filmul a avut premiera la [.

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )