Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sase copii si trei adulti au fost raniti, dupa un carabol pe o autostrada din Munchen

Antena3 Antena3,
Sase copii si trei adulti au fost raniti, dupa un carabol pe o autostrada din Munchen

Sase copii si trei adulti au ajuns la spital, in urma accidentului rutier in care au fost implicate doua autocare si patru autoturisme,produs la periferia orasului german Munchen. )Doua autocare. continuă pe Antena3

Proteste violente la Paris impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Trei politisti au fost raniti (VIDEO)

Proteste in Paris impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale, Emmanuel Macron si Marine Le Pen. Trei politisti au fost raniti luni dupa-amiaza in incercarea de a opri.

Momente de panica in aer. Zeci de pasageri unui zbor Moscova-Bangkok au fost raniti

Cel putin 27 de pasageri ai unui zbor Moscova-Bangkok al companiei aeriene Aeroflot au fost raniti luni atunci cand avionul cu care calatoreau, un model Boeing-777, a trecut printr-o zona cu 'turbulente.

Greva scenaristilor de la Hollywod a fost evitata dupa mai mult de o luna si jumatate de negocieri

Greva scenaristilor de la Hollywood a fost evitata, dupa ce Sindicatul scenaristilor americani Writers Guild of America - WGA) a reusit sa ajunga la un acord cu reprezentantii marilor studiouri cinematografice si de televiziune din Statele Unite, a anuntat un reprezentant sindical care a participat la aceste negocieri, incheiate in noaptea de luni spre marti, informeaza BBC, citat de News. ro.

Mai multi pasageri ai companiei Aeroflot au fost raniti inainte de a ateriza in Bangkok, din cauza turbulentelor

Mai multe persoane au fost ranite, luni, in timpul unui zbor Moscova-Bangkok, efectuat de compania Aeroflot, dupa ce avionul Boeing 777 a intrat intr-o zona de turbulente severe cu 40 de minute inainte de a ateriza in capitala thailandeza, a anuntat compania aeriana, citata de Reuters.

A fost arestat, dupa ce a furat telefoanele copiilor. Cum reusea sa pacaleasca victimele

Un barbat, in varsta de 30 ani, este banuit ca ar fi furat telefoanele mobile a cel putin trei minori, potrivit publika. md. in urma plangerilor depuse de catre parintii victimelor,.

Ce masuri au fost luate dupa jaful de la Castelul Corvinilor

Primaria municipiului Hunedoara a demarat, miercuri, o ancheta interna in urma jafului care a avut loc la Castelul Corvinilor, de unde a fost furata suma de 170. 000 lei, urmand sa fie implementat un nou.

Un artist a fost arestat dupa ce s-a prezentat complet dezbracat pe covorul rosu la MET GALA 2017 (VIDEO)

Moment iesit din comun la editia din 2017 a MET Gala de la Muzeul Metropolitan de Arta din New York. Toti cei prezenti au fost martorii unui episod la care nu prea au stiut exact cum sa reactioneze. Fyodor.

Cinci persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa caderea unei macarale pe un santier naval din Coreea de Sud

Cinci coreeni au murit, iar alte 20 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unei macarale pe un santier naval din Coreea de Sud apartinand companiei Samsung, informeaza site-ul agentiei Reuters.

VIDEO. Proteste in Turcia, de Ziua Muncii: Aproximativ 200 de oameni au fost retinuti, dupa ce au incercat sa intre in Piata Taksim. Politia a folosit gaze lacrimogene

Aproximativ 200 de oameni au fost retinuti, luni, la Istanbul, pentru ca incercau sa ajunga in Piata Taksim, sa protesteze de Ziua Muncii, scrie Hurryiet Daily News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )