Libnet.ro
UNICEF

16:45

Saturday Night Live si serialul Westworld, cel mai multe nominalizari la Emmy Awards

Hotnews Hotnews,
 Saturday Night Live si serialul Westworld, cel mai multe nominalizari la Emmy Awards

Emisiunea satirica cult Saturday Night Live si serialul science-fiction Westworld, despre un parc de distractii populat de roboti umanoizi in care totul este permis, au obtinut cele mai multe nominalizari la Emmy Awards, prestigioasele premii pentru televiziunea americana, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ministerul Energiei nu a aprobat prelungirea perioadei de viata a Reactorului 1 de la Cernavoda, solicitand conducerii Nuclearelectrica mai multe rapoarte, informari si evaluari

Ministerul Energiei, in calitate de actionar majoritar al Nuclearelectrica, a refuzat sa aprobe in sedinta extraordinara a actionarilor din 11 iulie, Strategia si Planul de actiuni actualizate pentru Proiectul de Retehnologizare a Unitatii 1 CNE Cernavoda. Strategia si planul prevad masurile privind dublarea perioadei de viata a reactorului 1 de la Cernavoda. Aceasta in conditiile in care durata de viata a acestuia expira in cinci ani, iar lucrarile de retehnologizare trebuie pregatite cu mai multi ani inainte. Ministerul Energiei nu a votat pentru strategie si plan, sustinand ca are nevoie de mai multe informatii. Astfel, a cerut conducerii Nuclearelectrica mai multe documente, rapoarte si evaluari.

Amenzi de peste 70.000 de lei date de Protectia Consumatorilor la mai multe terase din Mamaia

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta au sanctionat, in urma controalelor din noaptea de miercuri spre joi, cu amenzi in valoare totala de peste 70. 000 lei, mai multe terase-restaurant din statiunea Mamaia.

Un nou dosar de prostitutie anchetat de DIICOT! Sunt implicate si mai multe asistente TV (FOTO)

In urma cu doi ani, oamenii legii au retinut mai multi oameni in cadrul celebrului dosar Brigada Sectia 19 printre care se numarau si mai multe fete cunoscute din lumea mondena. Se pare.

Mai multe mame, inselate pe retelele de socializare cu oferte la scutece

O ancheta a fost deschisa de politistii ieseni, dupa ce mai multe mame s-au plans ca au fost inselate cu oferte la scutecele pentru copii, pe retelele de socializare.

Autoritatile din Turcia au emis, miercuri, mai multe mandate de arestare pentru 34 de fosti angajati ai televiziunii publice TRT

Autoritatile din Turcia au emis, miercuri, mai multe mandate de arestare pe numele a 34 de angajati ai televiziunii publice TRT, in cadrul anchetei care ii vizeaza pe sustinatorii clericului musulman Fethullah Gulen, autoexilat in SUA.

VIDEO O explozie puternica a avut loc luni seara intr-un bloc din Focsani. Suflul acesteia a facut tandari mai multe geamuri

Mai multe echipaje de pompieri se afla la fata locului. Explozia a fost urmata de un incendiu. Se pare ca in apartamentul unde s-a produs explozia nu locuieste nimeni.

Radu Tudor, informatii despre cel mai mare exercitiu de aparare de la caderea comunismului

Saber Guardian 2017 este cel mai mare exercitiu desfasurat in regiunea noastra, in perioada 11-20 iulie, unde participa 25. 000 de militari, din 22 de tari aliate si partenere, scrie jurnalistul.

Vrancea: Un bust, cel mai probabil din bronz, care il reprezinta pe Vintila I.C. Bratianu a fost descoperit in urma unor sapaturi din curtea unei scoli

Sapaturile realizate la reteaua de utilitati din curtea unei scoli din Vrancea au dezvaluit o sculptura, cel mai probabil din bronz, care il reprezinta pe Vintila I. Bratianu, prim-ministru al Romaniei in perioada 1927-1928 in urma unor sapaturi la reteaua de utilitati facute in curtea scolii primare din Cotesti, relateaza News. ro.

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Ma gandesc serios sa plec din Ramnicu Valcea, poate chiar din Romania

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )